Η Ευδοκία Ρουμελιώτη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Γιώργο Κιμούλη και στην αγωγή που έστειλε στους συναδέλφους της.

Η ίδια ακόμη όπως αποκάλυψε στην εκπομπή του Mega, δεν έχει λάβει κανένα εξώδικο.

«Πάντα θα περιμένω τη συγγνώμη, αλλά ξέρω ότι δεν πρόκειται να έρθει ποτέ. Έχει περάσει πολύς χρόνος και όταν ξαφνικά βλέπεις ότι ο άνθρωπος αυτός που περιμένεις να σου πει το συγγνώμη αντίθετα σε λίγο θα βρεθεί στα δικαστήρια με συναδέλφους σου, λες εντάξει τώρα τι περιμένω; Προς το παρόν δεν μου έχει γίνει μήνυση» ανέφερε η ηθοποιός και συνέχισε:

»Έχω την αίσθηση ότι ο κ. Κιμούλης προχώρησε με την Ζέτα Δούκα, γιατί αισθάνθηκε ότι η Ζέτα μπορεί να το έβγαλε όλο αυτό προς τα έξω, δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο. Δεν ξέρω για ποιον λόγο το έκανε αυτό. Έκανε μήνυση στην Ζέτα Δούκα και στους μάρτυρες εκείνου του συμβάν. Τώρα συνειδητοποιώ που έχω μεγαλώσει πόσο ανόητο και πόσο άσχημο ήταν αυτό που βίωσα από τον Γιώργο Κιμούλη που δεν είχε να αποδείξει τίποτα. Όταν είσαι τόσο καταξιωμένος, όταν είσαι ο Γιώργος Κιμούλης, όταν είσαι ο ηθοποιός που είσαι μόνο αγάπη θα πρέπει να βγάζεις για τους συναδέλφους σου που μόλις βγήκαν στο θέατρο. Δεν είχε νόημα όλο αυτό που συνέβη με εμένα και όλους τους υπόλοιπους. Αναρωτήθηκα γιατί μου το έκανε όλο αυτό, τον ρώτησα κιόλας γιατί είχα μια απορία, αλλά δεν μου απάντησε ποτέ» εξομολογήθηκε η Ευδοκία Ρουμελιώτη.

«Ίσως αν γινόταν σήμερα έφευγα νωρίτερα, δεν έκανα ούτε την πρεμιέρα. Θα αποχωρούσα νωρίτερα. Όταν έγινε αυτό εγώ δεν το κράτησα μυστικό, βγήκα μίλησα. Δεν μαθεύτηκε απλώς ως κουτσομπολιό. Τότε που το είπα εγώ πέρασε λίγο στα ψιλά γράμματα, δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή για να ακουστεί» εξήγησε η ίδια.

Ευδοκία Ρουμελιώτη: Τι είπε για την υιοθεσία που δεν πέτυχε

Όσον αφορά στην υιοθεσία η Ευδοκία Ρουμελιώτη αναφέρθηκε στο παιδάκι που είχε προσπαθήσει να υιοθετήσει χωρίς αίσιο τέλος. «Δεν θα το ξανάκανα, αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα. Η μεγαλύτερη προσφορά που μπορεί να κάνει ένας άνθρωπος είναι αυτό. Δεν θα το ξανάκανα γιατί πέρασα πολύ δύσκολα και έβαλα σε μια μεγάλη δοκιμασία τα παιδιά. Αν ήμουν μόνη μου χωρίς οικογένεια μπορεί να το έκανα ξανά. Δεν είμαι όμως μόνη μου. Όποιος και να με ρωτήσει που θέλει να το κάνει θα πω με χίλια» ανέφερε η ηθοποιός και συνέχισε: «Δεν κρατήσαμε επικοινωνία γιατί αυτό το παιδί έζησε μαζί μας 3,5 χρόνια. Ο άνθρωπος που το πήρε ήθελε να το μεγαλώσει με έναν άλλο τρόπο. Ως τι να το παρακολουθήσεις μετά αυτό το παιδί; Οποιαδήποτε στιγμή είμαστε εκεί αν θελήσει τη βοήθεια μας. Θέλουμε μόνο το καλό του. Μαθαίνουμε πως πάει αλλά δεν ξέρω αν θα ήταν καλό για εκείνο να συνεχίσουμε να το βλέπουμε».

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη πρωταγωνιστεί μαζί με την Βίκυ Βολιώτη στην παράσταση «Μια ιστορία αγάπης» στο Θέατρο Άνεσις.