Αθηνά Μάξιμου: Έχουμε γίνει όλοι δικαστές. Για την παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί μαζί με τον σύζυγό της, Αιμίλιο Χειλάκη, για την πρώτη τους γνωριμία αλλά και για το metoo μίλησε η Αθηνά Μάξιμου στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» στον τηλεοπτικό σταθμό Mega.

Η ηθοποιός αναφέρθηκε στην παράσταση που πρωταγωνιστεί μαζί με τον σύζυγό της, Αιμίλιο Χειλάκη.

«Είμαστε στην παράσταση «Προδοσία» σε σκηνοθεσία του Αιμίλιου Χειλάκη. Με τον Αιμίλιο είμαστε μαζί από το 2005 και παντρεμένοι από το 2006. Τον Αιμίλιο τον είχα δει στο φεστιβάλ Θεσσαλονίκης και είπα «τί όμορφο πλάσμα είναι αυτό. Με φλερτάρουν όπως και τον ίδιο», εξήγησε η ηθοποιός.

«Η προδοσία, για να μιλήσουμε και για την παράσταση, είναι μία απόφαση, αποφασίζεις ή όχι εάν θα ενδώσεις σε αυτή. Με τον Αιμίλιο ήταν συνειδητή ή απόφαση να είμαστε μαζί», πρόσθεσε.

Για όλα όσα έχουν αποκαλυφθεί από τον χώρο του θεάτρου και όχι μόνο, η Αθηνά Μαξίμου ανέφερε: «Έχουμε γίνει όλοι δικαστές, δημοσιογράφοι, επιδημιολόγοι, εγκληματολόγοι, δεν μπορούμε να αρθρώνουμε γνώμη για ό,τι συμβαίνει. Πρέπει να αφήνουμε τους ειδικούς να κάνουν τη δουλειά τους. Όταν βγήκαν στο φως οι καταγγελίες για τους ηθοποιούς ένιωσα σαν να με “έχει πατήσει ελέφαντας”. Με αυτούς τους ανθρώπους είχαμε σχέσεις επαγγελματικές και προσωπικές. Σχέσεις θαυμασμού για τη δουλειά τους».