Η παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής του Mega «Πάμε Δανάη», Δανάη Μπάρκα άνοιξε την καρδιά της στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για την τηλεοπτική της πορεία στο κανάλι, τον μεγάλο της φόβο στην εκπομπή, αλλά και την αδυναμία, όπως είπε ο παρουσιαστής, που έχει στους… μάγειρες!

 

«Νομίζω ότι τη φετινή χρονιά υπάρχει μεγάλη διαφορά στο κανάλι. Πέρυσι ήταν ένα κανάλι που είχε μόνο εμάς στην ψυχαγωγία, ενώ φέτος είναι ένα κανάλι διανθισμένο. Έχουν έρθει άνθρωποι, υπάρχει ένα πλήρες πρόγραμμα με πάρα πολλά πράγματα να δει ο τηλεθεατής οπότε το ένα χέρι βοηθάει το άλλο. Θεωρώ ότι έπαιξε μεγάλο ρόλο όλο το επιτελείο του καναλιού. Σε σχέση με εμένα κατάλαβα κάποια λάθη που δεν μου άρεσαν και προσπαθώ να βελτιώνομαι. Νιώθω ότι πέρσι μιλούσα πάρα πολύ και ήταν πολύ αυτοαναφορική η εκπομπή. Φέτος, επειδή ακριβώς υπήρξαν και άνθρωποι που με συμβούλευσαν πολύ και τους εμπιστεύθηκα από την πρώτη στιγμή, νιώθω ότι αυτό έχει δαμαστεί και οι ενέργειες όλης της ομάδας έδεσαν, που παίζει μεγάλο ρόλο μπρος και πίσω από τις κάμερες. Νομίζω ότι όλα αυτά συνέβαλαν», ανέφερε αρχικά στην εκπομπή «The 2Night Show».

 

Ένας μεγάλος φόβος της ηθοποιού και παρουσιάστριας είναι η έλλειψη. «Ειδικά σε μία ζωντανή εκπομπή που πάνω σε μία κουβέντα και την ταχύτητα κάτι μπορεί να παρερμηνευθεί και να δημιουργηθεί μία λάθος άποψη. Έχω το σύνδρομο του καλού παιδιού θέλω να καταλαβαίνουν την αλήθεια μου και να νιώθουν ότι δεν υπάρχει δόλος».

Δανάη Μπάρκα: Η σχέση της με τους μάγειρες!

Η Δανάη Μπάρκα σχολίασε με το δικό της τρόπο και την αδυναμία, όπως ανέφερε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, που έχει στους μάγειρες.
Να θυμίσουμε πως την περσινή χρονιά υπήρχαν δημοσιεύματα που την ήθελαν να έχει σχέση με τον Απόστολο Ρουβά και φέτος πως είναι ζευγάρι με τον Τίμο Ζαχαράτο, ο οποίος φέτος είναι στην εκπομπή της «Πάμε Δανάη».

 

«Οι μάγειρες είναι ένα σώμα να γείρεις, ένας ώμος να γείρεις στα δύσκολα. Άδικο είναι να τα έχεις με μάγειρα; Μεγαλύτερη χαρά δεν υπάρχει! Εμένα δεν με πειράζει ούτε το ένα ούτε το άλλο. Είμαι πολύ τυχερή γιατί όλοι οι άνθρωποι που πέρασαν από την εκπομπή, κυρίως οι μάγειρες αφού πάει εκεί το θέμα, είναι υπέροχα παιδιά. Είμαι όντως πολύ τυχερή και για τον Απόστολο και για τον Τίμο φέτος. Φαντάζομαι ότι είναι και λογικό από τη στιγμή που είμαστε ελεύθεροι, θα μας δουν μαζί, με ποιον να μου προσάψουν σχέση; Με την Δέσποινα; Είναι παντρεμένη με παιδιά η γυναίκα», πρόσθεσε η Δανάη Μπάρκα.