Και εκτός συνόρων ανοίγει τα φτερά του ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης και ο «Δάσκαλος». Η πολυαναμενόμενη σειρά του Mega, πριν ακόμα βγει στον αέρα της εγχώριας TV, βάζει ψηλά τον πήχυ και χτυπά την πόρτα σε μεγάλες διεθνείς πλατφόρμες όπως το Netflix, αλλά και σε άλλα μεγάλα στούντιο του εξωτερικού για να αποκτήσει και διεθνή διανομή.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο «Δάσκαλος» θα ταξιδέψει την προσεχή εβδομάδα στις Κάννες όπου θα διεξαχθεί το διεθνές τηλεοπτικό «παζάρι» MIPCOM και θα παρουσιαστεί σε κολοσσούς της βιομηχανίας περιεχομένου για να προχωρήσει η πώληση των δικαιωμάτων του στη διεθνή αγορά.

Ήδη είναι έτοιμα τα πρώτα επεισόδια αλλά και πλούσιο υλικό με teaser και τρέιλερ μεταφρασμένα στα αγγλικά για την προώθηση της σειράς. Και ενώ τρέχει το διεθνές promo, οριστικοποιήθηκε η απόφαση του Mega, η σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη με γυρίσματα στους Παξούς και πρωταγωνιστές την Μαρία Καβογιάννη, την Χαρούλα Αλεξίου, την Κλέλια Ανδριολάτου και πολλούς ακόμα, να βγει στον αέρα στις αρχές της προσεχούς σεζόν και να στηρίξει ως αιχμή του δόρατος το λανσάρισμα του νέου προγράμματος. 

Οι υπεύθυνοι του σταθμού, αρχι­κά, ήθελαν η πρεμιέρα της σειράς να γίνει τον ερχόμενο Απρίλιο ώστε τα λίγα επεισόδια που έχουν συμφωνηθεί να φτάσουν μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν.

Παράλληλα, όμως, υπάρχει και μία έντο­νη σκέψη η σειρά να μετατεθεί για την επόμενη σεζόν και να αποτελέσει ένα από τα δυνατά «όπλα» του σταθμού.

Η ιστορία θέλει έναν δάσκαλο μουσικής να ταξιδεύει σε ένα μικρό νησί στην εποχή της πανδημίας προκειμένου να στήσει, από την αρχή, ένα φεστιβάλ μου­σικής. Αντιμέτωπος με τη μικρή κοινωνία του νησιού και τις παθογένειές της, βρίσκεται μπλεγμένος σε μία ακραία ερωτική ιστορία.