Από το… «φυτώριο» του «GNTM» έχουν βγει πολλά φιντάνια. “Ενα από αυτά ήταν και η Άννα-Μαρία Ηλιάδου, η οποία, 18 χρόνων τότε, πήρε μέρος στη δεύτερη σεζόν του σόου, έφτασε στον τελικό και μοιράστηκε τη νίκη με την Κάτια Ταραμπάνκο. Τώρα, φαίνεται πως η Άννα-Μαρία θέλει να γίνει ηθοποιός και ο ΣΚΑΪ πιστεύει σε αυτήν, κάτι που αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι της έχει δώσει ένα ρόλο στη νέα καθημερινή σειρά που ετοιμάζει, την «Άγρια γη».

Πρόκειται για την τρίτη σειρά μυθοπλασίας του καναλιού του Φαλήρου που ήδη βρίσκεται στα σκαριά, μετά τη «ΣτΟργή» και το «Γλυκάνισο». Η Αννα-Μαρία, που μέχρι τώρα, τρία χρόνια μετά τη νίκη της, είχε κρατήσει χαμηλό προφίλ, σε αντίθεση με την Κάτια Ταραμπάνκο του GNTM, που είχε σαφώς πιο έντονη τηλεοπτική παρουσία, κέρδισε την εμπιστοσύνη των υπευθύνων και εξασφάλισε ένα ρόλο, λεπτομέρειες για τον οποίο θα μάθουμε στην πορεία. Πάντως, η ιστορία περιστρέφεται γύρω από έναν άντρα που επιστρέφει στη γη όπου γεννήθηκε αλλά δεν του ανήκει πια, προκειμένου να πάρει εκδίκηση.

Άγρια Γη : Η νέα σειρά του ΣΚΑΪ

Ο ΣΚΑΪ από τη νέα σεζόν ανήκει στα κανάλια που Θα επενδύσουν σε διάφορους τομείς προκειμένου να κερδίσουν την προτίμηση των τηλεθεατών. ‘Ετσι, εκτός από ψυχαγωγικές και ενημερωτικές εκπομπές, στο πρόγραμμά του κυρίαρχο λόγο Θα έχει και η ελληνική μυθοπλασία. Συγκεκριμένα, ο σταθμός του Φαλήρου ετοιμάζει για το τηλεοπτικό κοινό τρεις σειρές, σι οποίες απαρτίζονται από εξαιρετικούς ηθοποιούς και συντελεστές. Μία από αυτές είναι η Άγρια Γη.

Ένας άντρας επιστρέφει στη γη που γεννήθηκε και που έζησε, στη γη που ήταν δική του, αλλά δεν του ανήκει πια. Μυρίζει το χώμα, το νιώθει εύφορο και βαρύ στα δάχτυλά του, όπως και πριν από χρόνια, όταν μια απαγωγή έκοψε στα δύο το νήμα της ζωής του και του γνώρισε την άγρια πλευρά της ζωής, στερώντας του οικογένεια και περιουσία, αναγκάζοντάς τον να κρυφτεί πίσω από μία νέα ταυτότητα.

Στη νέα καθημερινή δραματική σειρά του ΣΚΑΪ, «Άγρια γη», ανθρώπινες σχέσεις, συμφέροντα, πάθη και ακραίες καταστάσεις δοκιμάζουν καθημερινούς ανθρώπους μετατρέποντάς τους σε ήρωες. Το πλαίσιο της ζωής κοντά στη γη, σε μια επαρχιακή πόλη, κάνει τα πράγματα πιο απλά, πιο ουσιαστικά. Οι χαρακτήρες της σειράς είναι ευαίσθητοι και ταυτόχρονα σκληροί σαν τη γη που τους θρέφει. Το καλό συνυπάρχει με το κακό και οδηγεί τη ζωή τους σε έναν πόλεμο που δεν τελειώνει ποτέ. Τα κρυμμένα μυστικά, η ανάγκη για δικαίωση και η δίψα για εκδίκηση, σκεπάζουν τη φωνή της μετριοπάθειας και της λήθης. Η δύναμη της εκδίκησης συγκρούεται με τη δύναμη της αγάπης. Μιας αγάπης που ξεκίνησε μαζί με το κακό και έχει το ίδιο παλιά και γερή ρίζα μ’ αυτό. Θα καταφέρει υα βάλει ένα τέλος η αγάπη;