Η Κάτια Ταραμπάνκο αποτελεί εδώ και λίγες μέρες παρελθόν από το ριάλιτι επιβίωσης Survivor. Βέβαια δεν έφυγε και με άδεια χέρια. Δηλαδή αν κάτσει κανείς να υπολογίσει τα ποσοστά τηλεθέασης που είχε το παιχνίδι όταν η Κάτια έκανε τα δικά της, σε σχέση με τα χρήματα που έπαιρνε, το λες και λίγο… εκμετάλλευση!

Αυτά κι αυτά έκαναν τον Ατζούν, γνωστό ανοιχτοχέρη όπως και… ανοιχτομάτη, να κλείσει την στρόφιγγα με τα ευρώ και να φέρει την Κάτια πίσω!

Έκατσε ο παραγωγός του ΣΚΑΪ, τα έβαλε κάτω, τα υπολόγισε και είδε ότι μόνο ζημιά μπορεί να κάνει το μοντέλο. Βέβαια αυτά ήρθαν μετά! Στην αρχή όλοι είχαν την όμορφη Ουκρανή ως ένα από τα φαβορί! Προφανώς και προσπάθησε να καταφέρει το ακατόρθωτο που άφησε την περσινή χρονιά στο παιχνίδι. Ας υπολογίσουμε λοιπόν πόσα χρήματα έβαλε στον κουμπαρά το μοντέλο η οποία εμφανίστηκε στο παιχνίδι περίπου στις 10 Φεβρουαρίου και είδε τον Άγιο Δομίνικο ξανά από μακριά μετά από πέντε εβδομάδες.

Άρα πρέπει να υπολογίσουμε το χρήμα που της έκλεισε με συμβόλαιο επί πέντε.

Πριν πάμε όμως εκεί να δούμε τα κρυφά παραθυράκια που υπήρχαν στο συμβόλαιό της.

Η Κάτια Ταραμπάνκο δεν είχε καμία ρήτρα αποχώρησης αν κάποια στιγμή αποφάσιζε να αποχωρήσει. Αυτό πάντως για να ξέρετε, δεν ισχύει για άλλους παίκτες του ριάλιτι, που θα κληθούν να αποζημιώσουν την παραγωγή για την οικειοθελή τους αποχώρηση.

Επιπλέον, σε περίπτωση που αποχωρούσε με εντολή γιατρού, όπως συνέβη πέρυσι, θα λάμβανε συνολικά ολόκληρο τον μηνιαίο μισθό της για τη συμμετοχή της στο παιχνίδι και όχι τα χρήματα που θα αντιστοιχούσαν στις εβδομάδες παραμονής της, τον συγκεκριμένο μήνα.

Όταν έχεις καλό δικηγόρο, κλείνεις και τις σωστές συμφωνίες.

Άρα πάρτε ένα κομπιουτεράκι και υπολογίστε αν η προπαίδεια δεν είναι το δυνατό σας σημείο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας η Κάτια έπαιρνε 8 όμορφα χιλιαρικάκια την εβδομάδα. Αν αυτό το ποσό πολλαπλασιαστεί με το πέντε μας κάνει 40.000 ευρώ που ναι μεν πείνασες και ταλαιπωρήθηκες αλλά… σου μένουν!

Καλοφάγωτα!


Και το περσινό!