Ο ΣΚΑΪ από τη νέα σεζόν ανήκει στα κανάλια που Θα επενδύσουν σε διάφορους τομείς προκειμένου να κερδίσουν την προτίμηση των τηλεθεατών. ‘Ετσι, εκτός από ψυχαγωγικές και ενημερωτικές εκπομπές, στο πρόγραμμά του κυρίαρχο λόγο Θα έχει και η ελληνική μυθοπλασία. Συγκεκριμένα, ο σταθμός του Φαλήρου ετοιμάζει για το τηλεοπτικό κοινό τρεις σειρές, σι οποίες απαρτίζονται από εξαιρετικούς ηθοποιούς και συντελεστές. Μία από αυτές είναι η Άγρια Γη.

Ένας άντρας επιστρέφει στη γη που γεννήθηκε και που έζησε, στη γη που ήταν δική του, αλλά δεν του ανήκει πια. Μυρίζει το χώμα, το νιώθει εύφορο και βαρύ στα δάχτυλά του, όπως και πριν από χρόνια, όταν μια απαγωγή έκοψε στα δύο το νήμα της ζωής του και του γνώρισε την άγρια πλευρά της ζωής, στερώντας του οικογένεια και περιουσία, αναγκάζοντάς τον να κρυφτεί πίσω από μία νέα ταυτότητα.

Στη νέα καθημερινή δραματική σειρά του ΣΚΑΪ, «Άγρια γη», ανθρώπινες σχέσεις, συμφέροντα, πάθη και ακραίες καταστάσεις δοκιμάζουν καθημερινούς ανθρώπους μετατρέποντάς τους σε ήρωες. Το πλαίσιο της ζωής κοντά στη γη, σε μια επαρχιακή πόλη, κάνει τα πράγματα πιο απλά, πιο ουσιαστικά. Οι χαρακτήρες της σειράς είναι ευαίσθητοι και ταυτόχρονα σκληροί σαν τη γη που τους θρέφει. Το καλό συνυπάρχει με το κακό και οδηγεί τη ζωή τους σε έναν πόλεμο που δεν τελειώνει ποτέ. Τα κρυμμένα μυστικά, η ανάγκη για δικαίωση και η δίψα για εκδίκηση, σκεπάζουν τη φωνή της μετριοπάθειας και της λήθης. Η δύναμη της εκδίκησης συγκρούεται με τη δύναμη της αγάπης. Μιας αγάπης που ξεκίνησε μαζί με το κακό και έχει το ίδιο παλιά και γερή ρίζα μ’ αυτό. Θα καταφέρει υα βάλει ένα τέλος η αγάπη;

Πρωταγωνιστούν: Ζέτα Δού-κα, Στέφανος Μιχαήλ, Παναγιώτα Βιτετζάκη, Ορέστης Τζιόβας, Θανάσης Πατριαρχέας, Λήδα Ματσάγγου, Χριστόδουλος Στυλιανού, Παναγιώτης Μπουγιούρης, Νίκος Αρβανίτης, Στράτος Τζώρτζογλου, Νικολέττα Βλαβιανού, Ελένη Μαρσίδου, Γιώργος Κοσκορέλλος, Αλέξανδρος Δαβιλάς, Πέτρος Σκαρμέας, Νικόλας Βασιλειάδης κ.ά. Στον ρόλο της Μυρτώς, η Μαρία Ζορμπά, ενώ στον ρόλο της Αρετής, η Σόφη Ζαννίνου. Το σενάριο υπογράφει η Μαρία Γεωργιάδου και τη σκηνοθετική επιμέλεια ο Χάρης Μαζαράκης.