ΑΝΤ1: Εκτός υπηρεσίας-Φωτογραφίες από την πρώτη ανάγνωση. Ένα νησί με μηδενική εγκληματικότητα μπορεί να υπάρχει;

Ένα αστυνομικό τμήμα που απειλείται να κλείσει λόγω αδράνειας.

Δυο χωριά που στο παρελθόν τα χώριζε αιώνια έχθρα, αλλά τώρα ζουν μονιασμένα.

Οι ζωές, όμως, όλων σύντομα θα αλλάξουν για πάντα…

Οι προετοιμασίες για το «Εκτός Υπηρεσίας» συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς, το καστ «έκλεισε» και οι ήρωες της καινούριας κωμικής σειράς του ΑΝΤ1 βγήκαν από το χαρτί και έκαναν την πρώτη τους ανάγνωση.

ΕΚΤΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ

ΕΚΤΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ

Μαζί με τους Μάκη Πιτταρά και Θωμά Τσαμπάνη, που υπογράφουν το σενάριο, αλλά και παρουσία του σκηνοθέτη της σειράς Βασίλη Κεχαγιά, οι ηθοποιοί διάβασαν το σενάριο του πρώτου επεισοδίου και έδωσαν φωνή στους κατοίκους ενός νησιού όπου η εγκληματικότητα είναι λέξη άγνωστη.

Εξαιτίας, όμως, της μηδενικής εγκληματικότητας έρχεται ειδοποίηση από τα κεντρικά ότι το Αστυνομικό Τμήμα πρέπει να κλείσει λόγω αδράνειας και οι αστυνομικοί του θα μετατεθούν σε άλλες περιοχές. Έκπληκτοι και σε απόγνωση, οι άμεσα ενδιαφερόμενοι τολμούν να δώσουν μια ανορθόδοξη λύση για να κρατήσουν το τμήμα ανοιχτό: να σκηνοθετήσουν ψεύτικα εγκλήματα για να αποδείξουν ότι όχι μόνο είναι χρήσιμοι, αλλά και απαραίτητοι!

Πρωταγωνιστούν: Πάνος Βλάχος, Βασιλική Ανδρίτσου, Άνδρη Θεοδότου, Νίκος Ορφανός, Κώστας Φιλίππογλου, Αλέξης Βιδαλάκης, Αλέξανδρος Καλπακίδης, Γιώργος Τζαβάρας, Γιάννης Κοκιασμένος, Ιωσήφ Ιωσηφίδης, Αννέτα Κορτσαρίδου, Γιάννης Γιαννούλης, Σωσώ Χατζημανώλη, Θοδωρής Σκυφτούλης, Θανάσης Ζερίτης, Χαριτίνη Ηλιάδου, Μαριλένα Γερμανού, Μαρία Κυρώζη, Άννα Κλάδη.

Στο ρόλο του Σωκράτη ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος

Στο ρόλο της Μπόμπας η Αλίκη Αλεξανδράκη

Το «ΕΚΤΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ» είναι παραγωγή της JK PRODUCTIONS και θα προβληθεί στο νέο πρόγραμμα του ΑΝΤ1, τη σεζόν 2022-2023.

#EktosYpiresias

Δύο νέες κωμωδίες έρχονται στον ΑΝΤ1

Ο ΑΝΤ1 , ενόψει της τηλεοπτικής σεζόν 2022-2023, ετοιμάζεται να επενδύσει εκ νέου στην εγχώρια μυθοπλασία, παρουσιάζοντας παραπάνω από δύο νέες και πρωτότυπες προτάσεις. Ανάμεσα σ’ αυτές βρίσκονται δύο κωμωδίες. Η πρώτη τιτλοφορείται «Ποιος Παπαδόπουλος;» και φέρει τη σεναριακό υπογραφή των Βασίλη Ρίσβα και Δήμητρας Σακαλή (σ.σ.: «Ερωτας με διαφορά», «Άσε μας ρε μαμά» κ.ά.) και τη σκηνοθετική ματιά του Βασίλη Μυριανθόπουλου (σ.σ.: «Μόλις χώρισα»), ενώ η παραγωγή ανήκει στην Tanweer Productions.