Άκρως αποκαλυπτική εμφανίστηκε σε συνέντευξη της στο περιοδικό OK, η γνωστή παρουσιάστρια της εκπομπής Φως στο τούνελ, Αγγελική Νικολούλη.

Η διάσημη δημοσιογράφος που από την περασμένη σεζόν μεταπήδησε στο κανάλι του Mega παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης και παρουσίασε άγνωστες πτυχές του χαρακτήρα της.

Μάλιστα, δεν δίστασε να απαντήσει σε ερωτήσεις για το αν την φλερτάρουν οι άνδρες, με την Αγγελική Νικολούλη να δίνει απαντήσεις φωτιά!

Πιο συγκεκριμένα, η ίδια απάντησε πως οι δυναμικές γυναίκες προκαλούν ένα είδος φόβου στους άνδρες που δεν τις φλερτάρουν τόσο πολύ, όμως το αισιόδοξο για τις γυναίκες είναι πως όποιος θέλει στο τέλος τα καταφέρνει και προσεγγίζει ενώ σημείωσε πως ο κορονοϊός αποξένωσε τους ανθρώπους, σε συνδυασμό πάντα με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ακόμη, η Αγγελική Νικολούλη σχολίασε και την σχέση της με τον Θανάση Κατερινόπουλο, λέγοντας πως οι δύο τους είχαν μια άριστη σχέση επαγγελματικά χωρίς ο ένας να επηρεάζει τον άλλον μιας και ο ένας προερχόταν από τον χώρο της Αστυνομίας και ο άλλος της δημοσιογραφίας.

Παράλληλα, σημείωσε πως παραμένουν δύο καλοί φίλοι που τα λένε συχνά και πως οι φήμες πως δεν διατηρούν καλές σχέσεις είναι ψευδείς, απλώς ο Θανάσης Κατερινόπουλος επέλεξε να συνεργαστεί επί μονίμου βάσεως με το κανάλι του Star, για αυτό και δε συνεχίζει στο Φως στο Τούνελ.