Μπορεί οι Άγριες Μέλισσες να τελείωσαν αλλά οι πρωταγωνιστές της συνεχίζουν να… απασχολούν. Ο λόγος για τον ενωμοτάρχη, κατά κόσμο Γιώργο Σουξέ ο οποίος στο παρελθόν είχε ένα σοβαρό ατύχημα στο οποίο μάλιστα κόντεψε να χάσει το πόδι του.

«Πριν από χρόνια, είχα ένα σοβαρό ατύχημα με την μοτοσικλέτα μου όταν πήγαινα σε παράσταση και κινδύνεψα να μου κόψουν το πόδι. Ο γιατρός είχε προειδοποιήσει τους δικούς μου ότι αν δε βελτιωθεί η κατάσταση σε δύο τρεις ημέρες, θα μου κόψουν το πόδι», δήλωσε ο ηθοποιός.

«Η μητέρα μου μπροστά μου χαμογελούσε και μου έδινε κουράγιο κι όταν έβγαινε από το δωμάτιο έκλαιγε και σωριαζόταν λιπόθυμη. Έμεινα αρκετό καιρό στο νοσοκομείο με σίδερα που προεξείχαν και μετά άλλους επτά μήνες ήμουν με πατερίτσες. Ευτυχώς, γλίτωσα το πόδι, αλλά ο γιατρός ήταν κατηγορηματικός ότι θα ξαναπερπατούσα μόνο με μπαστούνι, οπότε έπρεπε να εγκαταλείψω το επάγγελμά μου. Εγώ ούτε να το ακούσω. Το έβαλα πείσμα».

«Στη συνέχεια, όταν έβγαλα τα σίδερα, πήγαινα μια φορά τον μήνα για να με δει ο γιατρός. Τότε είχα μια φίλη χορεύτρια και της είπα: “εσείς όταν τραυματίζεστε στα πόδια πώς καταφέρνετε και το ξεπερνάτε;” Μου είπε: “Θα πας στην παραλία, θα περπατάς στην άμμο για να παίρνει το πόδι σου κλίσεις και σιγά σιγά θα έρθει στη θέση του”. Αυτό έκανα καθημερινά με πείσμα, ενώ είχα πάθει αγκύλωση στο πόδι μου. Κατάφερα να ξαναπερπατήσω».

«Ο συγκεκριμένος γιατρός, όταν με είδε να περπατώ κανονικά δεν το πίστευε, αντέδρασε άσχημα και φώναξε την ομάδα τους και τους έλεγε: “Δε γίνεται αυτό”. Δε μου έβγαλε τη λάμα. Πήγα σε άλλο γιατρό. Ευτυχώς, όμως μετά από τόση αγωνία, κόπο και πείσμα, έσωσα το πόδι μου», δήλωσε ο αγαπητός ηθοποιός από τις Άγριες Μέλισσες. Ο Γιώργος Σουξές φέτος θα βρίσκεται στην τηλεοπτική σειρά της ΕΡΤ1, «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο».