Έναν μεγάλο έρωτα ζουν ο Σάκης Αρσενίου και η Λαμπρινή Πλεύρη, αφού νιώθουν ότι ο ένας έχει βρει στο πρόσωπο του άλλου το άλλο μισό του. Η εντυπωσιακή γυμνάστρια έχει κλέψει την καρδιά του γνωστού λαϊκού τραγουδιστή, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, αυτή η σχέση προχωρά με ταχείς ρυθμούς, οδεύοντας ολοταχώς προς την επισημοποίηση.

Προς το παρόν ο 34χρονος τραγουδιστής και η σύντροφος του ετοιμάζονται για τον πρώτη τους επίσημη εμφάνιση στις αρχές Οκτωβρίου στον γάμο της Μαρίας Αντωνά και του Άρη Σοϊλέδη. Εκεί, ο Σ. Αρσενίου θα χορέψει τον χoρό του Ησαϊα όχι από τη θέση του γαμπρού, αλλά από τη θέση του κουμπάρου, επισφραγίζοντας έτσι τον δεσμό φιλίας που τον συνδέει με τον μελλόνυμφο ποδοσφαιριστή.

Λαμπρινή

Λαμπρινή

Ο Σάκης και η Λαμπρινή γνωρίστηκαν πριν από περίπου επτά μήνες και σχεδόν από την πρώτη στιγμή έγιναν αχώριστοι. Η κοινή αγάπη τους για τη γυμναστική και την υγιεινή διατροφή ήταν αυτή που αρχικά τους έφερε πιο κοντά. Εκείνη είναι τελειόφοιτη της Γυμναστικής Ακαδημίας Αθηνών και ασχολείται με τον στίβο.

Συγκεκριμένα, αγωνίζεται σε επίπεδα πρωταθλητισμού στο 400 μέτρα και ο σύλλoγός της είναι ο Γ.Σ. Κηφισιάς. Παράλληλα τα τελευταία τρία χρόνια εργάζεται ως ρersonal trainer pilates και kangoo instrudor. Τόσο η Λαμπρινή όσο και ο Σάκης συνειδητοποίησαν πολύ νωρίς ότι θέλουν να περνούν όλο και περισσότερο χρόνο μαζί, γι’ αυτά, αν και το διάστημα της γνωριμίας τους είναι πολύ σύντομο οι δυο τους μένουν ήδη μαζί.

 

Όλες οι ειδήσεις

Love Island: Αυτό είναι το μυστικό σχέδιο της παραγωγής για τους παίκτες

Θλίψη στο Twitter για τη Μάρθα Καραγιάννη: «Χάσαμε ένα λαμπρό αστέρι»

Πάνος Βλάχος: Αυτή είναι η γνώμη του για τους αστυνομικούς «Εκτός Υπηρεσίας»