Το τελευταίο Survivor που προβλήθηκε και στις αρχές Ιουλίου έριξε αυλαία με νικητή τον Στάθη Σχίζα και όχι τον Άρη Σοϊλέδη, που ίσως πολλοί περίμεναν, είναι ένα ριάλιτι που μας απασχόλησε πολύ περισσότερο από τα προηγούμενα. Κι αυτό γιατί όλοι οι παίκτες, άντε, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, συνεχίζουν να απασχολούν τόσο τα δημοσιογραφικά γραφεία όσο και τα social media τόσο των παικτών όσο και των συντρόφων τους.

Και όταν λέμε συντρόφων» εννοούμε όχι μόνο τη σύντροφο του νικητή Στάθη, την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου που βλέπει τις μετοχές της να… εκτοξεύονται, αλλά και της συντρόφου του δεύτερου υποψηφίου, Άρη Σχίζα, Μαρία Αντωνά.

Ωστόσο η Μαρία, λόγω και της δημοσιογραφικής της ιδιότητας, δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω. Το ύφος που όλοι παρατηρήσαμε στον τελικό, δεν ήταν αυτό της απογοήτευσης αλλά αυτό το γνωστό «το περίμενα!».

Όμως η δημοσιογράφος του OPEN, το πηγαίνει ένα βήμα παρακάτω και φροντίζει να ενημερώνει μέσα από Stories της στο Instagram, ότι «μαγκιά είναι να σέβεσαι τον εαυτό σου. Εσείς που νομίζετε ότι δεν ξέρουμε, ξέρουμε αλλά δε μιλάμε από επιλογή! Χαμήλωσε μπάλα γιατί θα το ανοίξω #φελάκια».

Είναι σχεδόν… ξεκάθαρο ποια ή ποιον εννοεί η Μαρία αλλά εμείς δε θέλουμε να ανακατευτούμε στα προσωπικά πρώην παικτών του Survivor γιατί το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ ετοιμάζεται για νέο κύκλο κι εμείς πρέπει να φορτώσουμε… μπαταρίες για εκείνο.

Αντωνά

Αντωνά

Βέβαια υπάρχει η συμβουλή προς τη Μαρία που λέει «μίλα με πράξεις. όχι με λόγια και μη φοβού κανέναν». Φιλάκια!

 

Survivor: Ο Άρης Σοϊλέδης κάνει διακοπές αλλά όχι με την Μαρία Αντωνά

Ο πρώην παίκτης του Survivor που κατάφερε να φτάσει μέχρι τον τελικό του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ αλλά να μην πιει νερό, ο Άρης Σοϊλέδης δεν αρκέστηκε που ήταν τόσο καιρό μακριά από το ταίρι του. Θέλησε να πάει και… διακοπές μόνος του ή για να είμαστε ακριβείς, με παρέα! Και μάλιστα παρέα διαλεκτή αφού μαζί του ήταν ο κουμπάρος του, παρουσιαστής, ηθοποιός και μοντέλο, Κώστας Φραγκολιάς!

Ο Άρης ανέβασε stories στο Instagram που δείχνει την παρέα να απολαμβάνει βόλτα με σκάφος χωρίς καμία γυναικεία παρουσία!

Άρης