Ακόμη μία σύντροφο θα αλλάξει ο Ηλίας (Βλαδίμηρος Κυριακίδης) στο Μην αρχίζεις τη μουρμούρα το οποίο μπαίνει αισίως στην 11η σεζόν του, αριθμός ρεκόρ για κωμική σειρά!

Για τον έναν ή τον άλλο λόγο ο Ηλίας αναγκάζεται για δεύτερη φορά να αλλάξει ταίρι καθώς μετά την αποχώρηση της Μαρίνας (Δάφνη Λαμπρόγιαννη) κατέληξε με την Καίτη (Κλέλια Ρένεση).

Η Κλέλια Ρένεση  όμως είπε και αυτή αντίο στη σειρά μετά από αρκετά χρόνια. Κομβική αποχώρηση φυσικά για τη φετινή σεζόν θα είναι και η Βούλα (Ελένη Κοκκινίδου) με το θάνατό της να συγκινεί όλους τους τηλεθεατές.

Έτσι το Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα θα παρουσιαστεί με νέα διαφορετική εικόνα σε λίγες ημέρες με τον Ηλία να έχει ξανά διαφορετική γυναίκα στο πλευρό του.

Μετά από πολλά κάστινγκ οι ιθύνοντες της σειράς κατέληξαν στο πρόσωπο που -σύμφωνα με τους ίδιους- είχε την καλύτερη χημεία με τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη.

Ο λόγος για την ηθοποιό Παρθένα Χοροζίδου η οποία εισέρχεται στη Μουρμούρα σύμφωνα με το ρεπορτάζ της RealNews. Μάλιστα ενώ η σειρά έχει ήδη ξεκινήσει γυρίσματα, η Παρθένα Χοροζίδου εντάσσεται επίσημα στο καστ από αύριο.

Αυτό θα γίνει διότι ο Ηλίας μετά τον χωρισμό του από την Καίτη, αρχικά θα βρεθεί σπίτι της μητέρας του (Ελένη Γερασιμίδου) και στη συνέχεια θα μετακομίσει σε δικό του σπίτι όπου και θα γνωριστεί με τη γυναίκα.

Όλες οι ειδήσεις

Ατζούν: Τινάζεται στον αέρα η νέα του παραγωγή για τον ΣΚΑΪ

Ο γιατρός – ALPHA: Κάνει κόλαση τη ζωή του Μαρκουλάκη για να μην καταστραφεί

Τουρκία: Απίστευτη πρόκληση από Γιαλίμ – «Τα νησιά του βόρειου Αιγαίου είναι Τουρκικά!»