Πολύ κοντά στην επιστροφή της στην Ελληνική τηλεόραση βρίσκεται η καταξιωμένη δημοσιογράφος και ανκοργούμαν Όλγα Τρέμη. Μετά το τέλος της από την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega η δημοσιογράφος δεν έχει επανέλθει ακόμη στα δελτία ειδήσεων. Αυτό όμως όπως φαίνεται σύντομα θα αλλάξει. Η Όλγα Τρέμη έχει ήδη δεχτεί κρούση από ένα κανάλι ενώ διατηρεί επαφές με ένα άλλο.

Αρχικά το νεοσύστατο Action24 των Μπάκου και Καϋμενάκη έχει ήδη κάνει πρόταση στην Όλγα Τρέμη. Σε πρώτη φάση ωστόσο η ίδια αρνήθηκε την συνεργασία. Μένει να δούμε βέβαια αν το κανάλι θα επανέλθει με νέα πρόταση και αν η συζητήσεις μεταξύ τους παραμένουν ανοιχτές. Αν μη τι άλλο το Action24 δείχνει πως θέλει να μπει δυναμικά στον χώρο της ενημέρωσης έχοντας κάνει προτάσεις και σε άλλους καταξιωμένους παρουσιαστές.

Η άλλη επιλογή της έμπειρης δημοσιογράφου είναι το κανάλι του OPEN. Καθώς ο Νίκος Στραβελάκης μεταφέρεται στο δελτίο του Σαββατοκύριακου η θέση για την παρουσίαση των καθημερινών δελτίων ανοίγει. Ο επικεφαλής της ενημέρωσης του καναλιού, Χρήστος Παναγιωτόπουλος, έχει συνεργαστεί για χρόνια με την ανκοργούμαν στο Mega και ο ίδιος δείχνει να προσανατολίζεται προς γυναικεία παρουσία στο δελτίο. Ακόμη, το γεγονός ότι η δημοσιογράφος θα βρίσκεται στο πάνελ του καναλιού για την εκλογική βραδιά (σ.σ. δεν έχει διευκρινιστεί ο ρόλος της) ενισχύει το συγκεκριμένο σενάριο.

Όλες οι ειδήσεις

Survivor All Star spoiler: Αυστηρώς ακατάλληλο-Το πλάνο που φέρνει το τέλος του ριάλιτι;

Έρωτας φυγάς επόμενα επεισόδια: Στο κρατητήριο ο Μάρκος – Χαμός με την εξαφάνιση της Άννας

Ελληνική Showbiz – Gossip: Το «ερωτικό» Survivor, οι στυλίστριες του My Style rocks και το First Dates