Μεγάλο deal με το Mega φαίνεται πως έχει κλείσει ο Νίκος Κοκλώνης σύμφωνα με τις πληροφορίες της RealNews που κυκλοφορεί, μία συμφωνία η οποία θα αλλάξει το τηλεοπτικό τοπίο της νέας χρονιάς.

Η εταιρεία Barking Well η οποία μέχρι στιγμής είχε αναλάβει μόνο μία εκπομπή στο Mega (Χαμογέλα και πάλι), πλέον θα έχει τις δύο καθημερινές εκπομπές της Φαίης Σκορδά και της Δανάης Μπάρκα όπως και την εκπομπή του Σαββατοκύριακου του Κώστα Τσούρου.

Το deal του Mega με τον Ν. Κοκλώνη ουσιαστικά «εκτοπίζει» από το ζωντανό ψυχαγωγικό πρόγραμμα του σταθμού την Oscar Productions, εταιρεία κοινών συμφερόντων του Mega και του ΑΝΤ1. Η εξέλιξη αυτή προκαλεί σοβαρά ερωτήματα για την εν γένει συνέχιση της Oscar Productions, η οποία συστάθηκε πριν από έναν χρόνο επισφραγίζοντας τη συμμαχία Mega-ΑΝΤ1, με στόχο να αποτελέσει το αντίπαλον δέος στο δίπολο Alpha-Star με την Green Pixel.

Για την ώρα, πληροφορίες αναφέρουν ότι η Oscar Productions θα διατηρήσει την παραγωγή σε δύο προγράμματα του Mega, το τηλεπαιχνίδι «The chase» και το «Φως στο τούνελ» με την Αγγελική Νικολούλη, καθώς και στο νέο τηλεπαιχνίδι «One question», που προορίζεται για το β’ μι σό της σεζόν. Την ίδια στιγμή, άλλες πηγές αφήνουν ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για το μέλλον της Oscar Production.

Στο κάδρο των συζητήσεων με τον Ν. Κοκλώνη φέρεται να μπαίνει και ο ΑΝΤ1, παρά τη ρήξη ανάμεσα στις δύο πλευρές πριν από έναν χρόνο, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι ενδέχεται η Barking Well να αναλάβει και την παραγωγή του «Your face sounds familiar» στο κανάλι του Αμαρουσίου. Την ίδια στιγμή, πιο κοντά σε οριστική ρήξη βρίσκεται ο Νίκος Κοκλώνης με το Open.

Όλες οι ειδήσεις

Το απαραίτητο φως: Η υπόθεση της νέας σειράς μυστηρίου της ΕΡΤ

Ψυχοκόρες: Πότε θα προβληθεί το τελευταίο επεισόδιο!

Η παραλία: Η Αφροδίτη Λιαντού μπαίνει στη σειρά και αναστατώνει τον Παύλο