Η παραλία: Η σειρά που αγαπήθηκε από το κοινό για τις δυνατές ιστορίες, τους πολύπλευρους χαρακτήρες και το ειδυλλιακό σκηνικό τον Ματάλων επιστρέφει την νέα τηλεοπτική σεζόν στην ΕΡΤ1 για να μας μεταφέρει στην Κρήτη του 1975.

Η ιστορία ξεκίνησε το Σεπτέμβριο του 1969 στα Μάταλα. Από τότε πολλά συνέβησαν. Σύμφωνα με το TV24, άνθρωποι χάθηκαν, άλλοι έφυγαν και κάποιοι  αναμετρήθηκαν με τους ίδιους τους εαυτούς τους. Η δεύτερη σεζόν της Παραλίας είναι γεγονός και τα παιδιά των λουλουδιών μαζί με τους κατοίκους του μικρού χωριού θα επανενωθούν μερικά χρόνια μετά, σε μια εποχή όπου η Ελλάδα αφήνει σιγά σιγά πίσω της το σκοτάδι της χούντας και η δημοκρατία παλεύει να βρει τα πατήματά της στο ανασυγκροτημένο ελληνικό κράτος.

Μερικά χρόνια μετά σε μία εποχή όπου η Ελλάδα αφήνει σιγά-σιγά πίσω της το σκοτάδι της χούντας και η δημοκρατία παλεύει να βρει τα πατήματα της στο ανασυγκροτημένο ελληνικό κράτος στους λαξευμένους βράχους των Ματάλων παλιοί και νέοι χαρακτήρες θα συνυπάρξουν και θα αναζητήσουν την ταυτότητα τους μέσα σε ένα κόσμο που αλλάζει ραγδαία.

Η σειρά είναι εμπνευσμένη από το βιβλίο Το κορίτσι Με το σαλιγκάρι της Πηνελόπης Κουρτζή και βασίζεται στην πρωτότυπη ιδέα της συγγραφέως και της Αυγής Βάγια.

Στο νέο κύκλο επεισοδίων του οποίου την σκηνοθεσία υπογράφει ο Στέφανος Μπλάτσος και το σενάριο ο Παναγιώτης Ιωσηφέλης, οι ήρωες ζουν πλέον ο καθένας με το δρόμο που έχει χαράξει και τις επιλογές που έχει κάνει.

Όμως κάποιοι θα θελήσουν να διεκδικήσουν όσα θεωρούν ότι τους ανήκουν κι άλλοι θα βρεθούν και πάλι εν μέσω διενέξεων. Ταυτόχρονα μία σκοτεινή ιστορία από την περίοδο της γερμανικής κατοχής έρχεται στην επιφάνεια απειλώντας ακόμα μία φορά να στοιχειώσει το παρόν.

Η Παραλία: Επιστρέφει στην Κρήτη του 1975

Σύμφωνα με το TV24, μια ιστορία που όλοι λίγο έως πολύ ήξεραν αλλά πολύ συνειδητά επέλεξαν να ξεχάσουν και όσοι την έζησαν και επιβίωσαν αργά η γρήγορα θα ζητήσουν εκδίκηση.

Η επιστροφή του Παύλου (Δημήτρης Κίτσος) στην προγονική γη και η γνωριμία του με την Ιφιγένεια (Αφροδίτη Λιάντου) θα φέρουν στην επιφάνεια έναν απαγορευμένο αλλά ταυτόχρονα παράφορο έρωτα. Ο Παύλος προσπαθεί να πάρει την εξουσία στα χέρια του ενώ Ιφιγένεια να την διατηρήσει. Δεν γίνεται ο ένας να επιτύχει χωρίς να αποτύχει ο άλλος.

Η παραλία: Δείτε το τρέιλερ