Η σπουδαία καλλιτέχνης, Μαρίζα Ρίζου είναι μία εκ των κριτών του μουσικού talent show, X-Factor που κάνει πρεμιέρα σήμερα (18/3) στο Mega. Η Δανάη Μπάρκα την συνάντησε και μίλησαν για την ζωή της αγαπημένης τραγουδίστριας αλλά και για τα επαγγελματικά της.
Σχετικά με το X-Factor, η Μαρίζα Ρίζου μίλησε για τους υπόλοιπους κριτές αλλά και για την εμπειρία της.

«Στην επιτροπή του X-Factor, εγώ με τον Στέλιο Ρόκκο είμαστε οι πιο διαφορετικοί. Όμως ο Στέλιος είναι μια βόμβα». Διαφωνούμε εικαστικά και όταν μιλάμε στα παιδιά διαφωνούμε. Παρόλα αυτά, υπάρχει πολύς αλληλοσεβασμός». «Η «ξινιόλα» του X-Factor είναι ο Χρηστάρα μας. Είναι εκπληκτικός, φοβερός τραγουδιστής. Με τον Χρήστο Μάστορα είμαστε σαν ξαδερφάκια. Σαν αύρα και ιδιοσυγκρασιακά έχουμε κάτι κοινό. Εκείνος είναι πολύ αυστηρός.

Με ποιον ηθοποιό έχει σχέση η Μαρίζα Ρίζου; Η τραγουδίστρια έχει δεσμό με έναν από τους πιο σπουδαίους ηθοποιούς της γενιάς του, τον Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο.

Ο ηθοποιός ήταν παντρεμένος με την Κατερίνα Παπαδάκη, με την οποία έχει αποκτήσει δυο παιδιά και τελικά οι δυο τους χώρισαν τον Δεκέμβριο του 2017. Τρεις μήνες νωρίτερα είχε γραφτεί και το φινάλε στη σχέση της Μαρίζας Ρίζου με τον ηθοποιό Κωνσταντίνο Ασπιώτη.

Ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος και η τραγουδίστρια ήταν φίλοι πριν γίνουν ζευγάρι, και μάλιστα είχαν συνεργαστεί στην εκδήλωση της απονομής των Βραβείων Βιβλίου στο θέατρο Παλλάς.

Οι δυο τους προτιμούν να κρατούν τη σχέση τους μακριά από τη δημοσιότητα. Χαρακτηριστικό είναι, πως πραγματοποιούν σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις και όταν κάνουν, αποφεύγουν να ποζάρουν μαζί, αλλά και να μιλήσουν για τον δεσμό τους.