Τα bootcamp του X Factor έκαναν πρεμιέρα το βράδυ του Σαββάτου (16/4) και από τις εμφανίσεις που ξεχώρισαν στο μουσικό τάλεντ σόου του Mega ήταν για αυτή της 16χρονης Μαρίας Λεμονή, η οποία βρέθηκε για μια ακόμα φορά απέναντι από τον Στέλιο Ρόκκο, τον Μιχάλη Κουινέλη, την Μαρίζα Ρίζου και τον Μιχάλη Κουινέλη. Η 16χρονη μαθήτρια από την Θεσσαλονίκη, η οποία είναι λάτρης της κλασσικής μουσικής, είχε κερδίσει από την αρχή την κριτική επιτροπή του παιχνιδιού γεννώντας, μάλιστα, πολλές προσδοκίες.

 

Για αυτό και στο επεισόδιο του Σαββάτου, μια τεράστια έκπληξη περίμενε την Μαρία Λεμονή σαν «δώρο» από τους κριτές του X Factor, οι οποίοι ανακοίνωσαν μεν ότι δεν μπορεί να προχωρήσει στο παιχνίδι, αλλά λόγω του ταλέντου της αποφάσισαν, μαζί με την παραγωγή του σόου, να της εξασφαλίσουν μια υποτροφία σε γνωστό ωδείο της Θεσσαλονίκης προκειμένου να σπουδάσει κλασσική μουσική.

Πέρα από την υποτροφία για το ωδείο, η νεαρή διαγωνιζόμενη ταξίδεψε στην Αθήνα με πρωτοβουλία του προέδρου του MEGA,  για να συναντήσει μια ομάδα μουσικών, δασκάλων και τραγουδιστών της Λυρικής Σκηνής.

Εκείνοι την άκουσαν με προσοχή και της έδωσαν τις κατάλληλες συμβουλές.

X  Factor: Πλέον η Μαρία έχει τη βοήθεια που χρειάζεται για να πετύχει το όνειρό της και το X-Factor της εύχεται να γίνει πραγματικότητα.

 

Δείτε την πρώτη προσπάθεια της Μαρίας πριν περίπου δύο εβδομάδες οπότε και ενθουσίασε τους κριτές!