Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά το «Τhe voice» στον ΣΚΑΪ, με την ίδια ακριβώς επιτυχημένη συνταγή: Γιώργος Λιανός στην παρουσίαση, Σάκης Ρουβάς, Πάνος Μουζουράκης, Έλενα Παπαρίζου και Κωνσταντίνος Αργυρός στις περιστρεφόμενες καρέκλες της κριτικής επιτροπής. Ακόμη δεν έχει κλείσει το πρόσωπο για τη θέση του παρουσιαστή για τα backstages, καθώς, μέχρι να ολοκληρωθούν οι οντισιόν και να ξεκινήσουν τα live, υπαρχει χρονικό περιθώριο για το ποια θα είναι αυτά.

Αρχικά οι πληροφορίες ανέφεραν ότι το Voice θα μεταδίδεται δύο φορές την εβδομάδα κάθε Σάββατο και Κυριακή όπως δηλαδή συνέβη και πέρυσι. Ο ΣΚΑΪ ωστόσο φάνηκε ότι θέλει να «προστατεύσει» το πολυετές σόου και να αραιώσει τα επεισόδια. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, το The Voice αντί για δύο θα μεταδίδεται μία φορά την εβδομάδα στην prime time της Κυριακής ξεκινώντας από τις 25 Σεπτεμβρίου ενώ το Σάββατο, το κανάλι του Φαλήρου θα μεταδίδει ταινίες.

Το τελευταίο διάστημα υπήρξαν… φωνές που έκαναν λόγο για αλλαγή ενός τουλάχιστον μέλους της επιτρoπής, αλλά αυτές αποδείχτηκαν… φάλτσες, αφού τόσο ο ΣΚΑΪ όσο και η εταιρία παραγωγής Acun Medya δεν θέλουν να πειράξουν τη σύνθεσή της.

Οι 4 coaches ανυπομονούν να πατήσουν το κόκκινο κουμπί και να φτιάξουν τις πιο τέλειες ομάδες! Είσαι έτοιμος να διεκδικήσεις μια θέση στην ομάδα του αγαπημένου σου coach;

 

Όλες οι ειδήσεις

Ελεονώρα Μελέτη: Επική ατάκα για τα trolls και τις κίτρινες εφημερίδες

Άκης Πετρετζίκης: Για δεύτερη φορά μπαμπάς – Η ανακοίνωση της γέννησης της κόρης του

Μαρία Μπακοδήμου: Θα καταφέρει να κρατήσει τον κόσμο του Σαββατοκύριακου;