Κάτι τέτοιο φαίνεται πως λένε οι άνθρωποι του ΣΚΑΪ στον Νίκο Μουτσινά, ο οποίος καλείται να ανανεώσει ριζικά το «Καλό μεσημεράκι», ώστε να μπορέσει την επόμενη σεζόν να σταθεί όρθιος απέναντι στον ανταγωνισμό.

Πιο συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής έχει συμβόλαιο με το κανάλι του Παλαιού Φαλήρου και, όπως έχει αναφέρει και ο ίδιος, θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν στο ΣΚΑΪ. Ωστόσο, η φετινή χρονιά δεν ήταν από τις καλύτερές του… Η ψυχαγωγία γενικώς χτυπήθηκε αρκετά από την ενημέρωση και τα νούμερα της εκπομπής του έπεσαν στο 10%. Ο προβληματισμός ήταν διάχυτος και, σύμφωνα με πληροφορίες, πριν από μέρες έγινε ένα meeting στα γραφεία του σταθμού, στο οποίο αποφασίστηκε το εν λόγω ολικό λίφτινγκ του τίτλου, τόσο μπροστά όσο και πίσω από τις κάμερες. Κυρίως πίσω δηλαδή, αφού μπροστά το παιχνίδι το κάνει βασικά ο Νίκος, ο οποίος έχει αποδείξει ότι και το ταλέντο έχει και την όρεξη για να ανεβάσει ξανά την εκπομπή του στην κορυφή.

Στο μεταξύ στη σημερινή εκπομπή του ALPHA, Happy Day, ο Δημήτρης Παπανώτας φάνηκε ιδιαίτερα εκνευρισμένος με τον Νίκο Μουτσινά. Συγκεκριμένα, ο Νίκος Μουτσινάς έπαιξε στην ενότητα “Χρυσή Τηλεόραση” ένα απόσπασμα από την εκπομπή Happy Day, σχολιάζοντας με τον δικό του τρόπο την Λούτσα αλλά και τα μαλλιά του Δημήτρη Παπανώτα. Ο Δημήτρης Παπανώτας έδειξε να ενοχλήθηκε με τα όσα ειπώθηκαν χθες, τόσο από τους συναδέλφους του όσο και από τον Νίκο Μουτσινά, για τη Λούτσα αλλά και για το… “καπελάκι”.
“Ότι θα απολογούνται οι έχοντες μαλλιά που μάλιστα δεν έχουν ασπρίσει στους καραφλούς, ειλικρινά…” ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Παπανώτας. “Είδατε χθες τον Μουτσινά; Δεν του άρεσε το ΄καπελάκι’. Αγάπη μου κάνε το κι εσύ αν μπορείς και μετά πες μας…” πρόσθεσε. “Στα περί Λούτσας, ειλικρινά, αν δεν είστε επαρκείς σε γνώσεις ιστορίας, αφήστε το καλύτερα, σιωπήστε, διότι σε λίγο θα μου λέτε τη Θεσσαλονίκη ‘Σαλανίκ” σχολίασε επίσης ο Δημήτρης Παπανώτας.