Τρισευτυχισμένος είναι ο Σάκης Ρουβάς, ο οποίος έχει καθημερινά στην αγκαλιά του τέσσερα υπέροχα παιδιά, τους καρπούς του έρωτά του με την αγαπημένη του σύζυγο, Κάτια Ζυγούλη. H Αναστασία, ο Αλέξανδρος, η Αριάδνη και ο Απόλλωνας είναι η απόλυτη προτεραιότητα του ζευγαριού και παρά τις αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις και των δύο στην καθημερινότητα, τα σαββατοκύριακα φροντίζουν να αφιερώνουν όλο τον ελεύθερο χρόνο τους στα αγγελούδια τους.

Πολλές φορές μάλιστα, τόσο ο Σάκης όσο και η Κάτια μοιράζονται στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς τους φίλους, θέλοντας να δείξουν τις όμορφες οικογενειακές στιγμές τους. Έτσι και αυτή τη φορά, ο τραγουδιστής πόσταρε στον λογριασμό του στο Instagram ένα τρυφερό στιγμιότυπο με τον γιο του, Αλέξανδρο, όπου τους βλέπουμε να ποζάρουν αγαπημένοι αγκαλιά στον καναπέ του σπιτιού τους.

Ο Σάκης Ρουβάς είναι αρκετά ενεργός στα social media, με τον ίδιο να μοιράζεται αρκετά συχνά στιμγιότυπα τόσο από την καθημερινότητά του και τις οικογενειακές στιγμές του, όσο και από τα επαγγελματικά του πλάνα και τα νέα πράγματα που κατά καιρούς ετοιμάζει.

Όπως θα δείτε στη φωτογραφία, ο 10χρονος Αλέξανδρος έχει μεγαλώσει πολύ ενώ η ομοιότητα με τον μπαμπά του, Σάκη είναι απίστευτη. «Απολαμβάνω τις ‘μικρές’ αλλά πολύτιμες στιγμές…» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του ο Σάκης.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sakis Rouvas (@sakisrouvas)

 

Το ζευγάρι, την Κυριακή του Πάσχα, εοτίμασε το πασχαλινό τραπέζι στην κουζίνα του σπιτιού τους και μοιράστηκαν ένα στιγμιότυπο, μέσα από το προφίλ του τραγουδιστή στο Instagram.

Στο τραπέζι δεν φαίνεται ίχνος κρέατος, αλλά λαχανικά όπως καρότα και μπρόκολο.

Υπενθυμίζεται, ότι η οικογένεια διαθέτει κτήμα και θερμοκήπιο στο οποίο καλλιεργούνται πολλά από τα τρόφιμα που βρίσκονται στο τραπέζι ώστε η διατροφή των παιδιών να βασίζεται σε αγνά υλικά.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sakis Rouvas (@sakisrouvas)