Ο Γιώργος Μαζωνάκης φαίνεται πως είχε ανάγκη για μία… τζούρα στο Ζάππειο όπου παρευρέθηκε το βράδυ της Κυριακής (24/9) στη γιορτή ανακύκλωσης.

Η εν λόγω γιορτή υπέρ της ανακύκλωσης πραγματοποιήθηκε από τις 18 ως τις 24 Σεπτεμβρίου στο Ζάππειο Μέγαρο ενώ στο σημείο είχαν τοποθετηθεί 4 Πολυκέντρα Ανακύκλωσης υλικών για την ανακύκλωση πλαστικών, μεταλλικών και γυάλινων υλικών, καθώς και χαρτιού, με τη διενέργεια Μεγάλου Διαγωνισμού Ανακύκλωσης με 100 σημαντικά έπαθλα.

Μάλιστα οι 100 δημότες, που συνέλεξαν τα περισσότερα υλικά από τις 18 ως τις 24 Σεπτεμβρίου 2023, κέρδισαν τα μεγάλα δώρα-έπαθλα, ως αναγνώριση της σημαντικής συμμετοχής τους στη διαδικασία της ανακύκλωσης!

Το μεγάλο διαμάντι της βραδιάς ήταν οπωσδήποτε η εμφάνιση του μάλλον… εκκεντρικού καλλιτέχνη που κατάφερε να ξεσηκώσει με τα τραγούδια του το κοινό που βρέθηκε στο Ζάππειο!

Εντύπωση όμως έκανε όταν κατά τη διάρκεια της έναρξης της συναυλίας του, ο τραγουδιστής έκανε νόημε σε κάποιον από το κοινό που έκανε στριφτό, να του το δώσει προκειμένου να κάνει μία τζούρα. Όπως φαίνεται, ο ίδιος ήταν προφανώς… χαρμανιασμένος και τράβηκε τρεις τέσσερις απανωτές ρουφηξιές από το συγκεκριμένο τσιγαράκι!

Γιώργος Μαζωνάκης: Δείτε το βίντεο με τον… θεριακλή καλλιτέχνη!

 

@vagg_ios Ένας και μοναδικός @Giorgos Mazonakis Official #mazonakis #osozomazo #mazonakislive #mazonakisgiorgios #fyp #foryou #viral #mpesfypgamw #fypシ゚viral🖤tiktok #like ♬ πρωτότυπος ήχος – Vagg🩷

 

Όλες οι ειδήσεις

Η γη της ελιάς: Αυτό είναι το μέλλον του Λυκούργου – Ο Παρτσαλάκης δίνει spoiler

Ιαπωνικό GP : H Jessica Michibata έμεινε αξέχαστη με τα κλάματα της

Big Brother: Σε αυτό το κανάλι επιστρέφει με παραγωγή Κοκλώνη