Μία αποκλειστική συνέντευξη έδωσε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» του MEGA  ο Μίλτος Πασχαλίδης.
Ο Μίλτος Πασχαλίδης δήλωνει περήφανος κοριτσομπαμπάς. Έχει δύο κόρες, 13 και 2 ετών, αλλά από τότε που γεννήθηκε η μικρότερή του κόρη νιώθει πλέον επαγγελματίας πατέρας και ερασιτέχνης τραγουδοποιός.

«Τα παιδιά δεν είναι δικά μας, είναι του εαυτού τους», δήλωσε και στη συνέχεια αναφέρθηκε στην κατάθλιψη που πέρασε, την οποία ξεπέρασε μέσω ψυχοθεραπείας και βοήθειας από τους φίλους του.

Μαζί με τον Γιώργο Νταλάρα αφιέρωσαν ένα τραγούδι στη μνήμη του Βαγγέλη Γιακουμάκη. «Η θυσία του Βαγγέλη δεν πήγε στράφι, γιατί είμαστε εδώ, το θυμόμαστε και το κουβεντιάζουμε. Είμαστε εδώ και θα μιλάμε γι΄ αυτό, όπως θα μιλάμε για την Ελένη Τοπαλούδη, την Καρολάιν. Αυτό για τους δικούς τους ανθρώπους δεν απαλύνει τον πόνο, αλλά ένα λιθαράκι προς μία κατεύθυνση για κάποιους ανθρώπους να συνειδητοποιηθούν έχει μπει», δήλωσε.

Για τον Μίλτο Πασχαλίδη η τραπ είναι ένα σκληρό, άγριο και χαοτικό πράγμα. «Το να μιλάς για πουτ@νες, για κόκες και μαύρα λεφτά εμένα δεν μου μοιάζει για τραγούδι», είπε και δήλωσε πως είναι ένας παλιομουδίτης μουσικός, που όμως τίποτα δεν θα τον εμπόδιζε να συνεργαστεί με άλλους καλλιτέχνες που ερμηνεύουν διαφορετικό μουσικό είδος, όπως η Άννα Βίσση, την οποία θαυμάζει.

Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στη δολοφονία του Άλκη Καμπανού, θύμα της οπαδικής βίας: «Δεν πάει καλά ο κόσμος. Το έλλειμμα παιδείας αυτής της χώρας έχει καταντήσει τρομακτικό, με σοκάρει κάθε μέρα αυτό το πράγμα», δήλωσε.