Η εκπομπή «Μουσικό Κουτί» της ΕΡΤ με τον Νίκο Πορτοκάλογου, πήρε έγκριση και για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν ενώ άγνωστο παραμένει αν θα υπάρχει παράλληλη αύξηση στο κόστος παραγωγής ανά επεισόδιο.

Η εκπομπή θεωρείται εξαιρετικά επιτυχημένη, και το κοινό φαίνεται να απολαμβάνει τα βράδια της Τετάρτης τη συνύπαρξη του Νίκου Πορτοκάλογλου με τη Ρένα Μόρφη.

Πριν λίγο καιρό, ο μουσικός που έχει και την ευθύνη της εκπομπής, ο Νίκος Πορτοκάλογλου, δημοσίευσε μία όμορφη φωτογραφία, βγαλμένη από τα μέσα της δεκαετίας του 1980, που συνδέει την εκπομπή που παρουσιάζει, «Μουσικό Κουτί», με την εκπομπή του Διονύση Σαββόπουλου, «Ζήτω το ελληνικό τραγούδι».

«Πριν 35 χρόνια με εκλεκτή παρέα, ηχογραφώντας το Καλοκαιράκι για την μυθική εκπομπή του Διονύση Σαββόπουλου “Ζήτω το ελληνικό τραγούδι”. Από αριστερά καθιστοί ο ηχολήπτης Γιάννης Ιωαννίδης, Διονύσης Σαββόπουλος και όρθιοι Μιχάλης Μουστάκης (Φατμέ), Γιάννης Γιοκαρίνης, Πάνος Κατσιμίχας, Κωνσταντίνος Ζούλας και ο γράφων» σημειώνει στην ανάρτησή του ο Νίκος Πορτοκάλογλου.

Με αφορμή την ανάρτηση του Νίκου Πορτοκάλογλου, ο πρόεδρος της ΕΡΤ Κωνσταντίνος Ζούλας περιέγραψε πώς βρέθηκε στο στούντιο εκείνη την ημέρα, προσκαλώντας παράλληλα τον Διονύση Σαββόπουλο σε ένα επόμενο επεισόδιο του «Μουσικού Κουτιού».

«Χαζεύω αυτήν την φωτογραφία και σκέφτομαι ότι κάπου τότε, χωρίς κανένας μας να μπορεί να φανταστεί το μέλλον, γεννήθηκε εντελώς ασυνείδητα, το Μουσικό Κουτί. Νίκο μου, δεν έχω λόγια να σε ευχαριστήσω που δέχθηκες να κάνεις αυτήν την εκπομπή για την ΕΡΤ» ανέφερε και πρόσθεσε, απευθυνόμενος στον Διονύση Σαββόπουλο: «Από εσάς ξεκίνησαν όλα και με τρομερή λαχτάρα σας περιμένουμε σε ένα επόμενο επεισόδιο του Κουτιού».