Ο σπουδαίος ερμηνευτής του έρωτας, Γιάννης Πάριος θα βρισκόταν για μία και μοναδική εμφάνιση στη σκηνή του Θεάτρου Παλλάς, την Τρίτη 1 Μαρτίου. Αυτή θα ήταν η πρώτη συναυλία της χρονιάς στα πλαίσια του εορτασμού των 100 χρόνων της Αρχιεπισκοπής Θυατείρων και Μεγάλης Βρεταννίας. Στην εμφάνισή του αυτή είχε σκοπό να αποτίσει φόρο τιμής στο ακριτικό Καστελλόριζο. Ο έξοχος τραγουδιστής θα ερμήνευε αξέχαστες επιτυχίες του για τα νησιά του Αιγαίου ενώ, παράλληλα, θα στήριζε έμπρακτα το Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Μεγίστης Καστελλορίζου.

Ωστόσο αυτή η εμφάνιση δεν θα πραγματοποιηθεί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Γιάννης Πάριος: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΘΥΑΤΕΙΡΑ

Με τη σκέψη μας στη δοκιμαζόμενη Ουκρανία που αριθμεί πάνω από 100.000 Έλληνες, γινόμαστε όλοι μάρτυρες μιας ακόμα ήττας της ανθρωπότητας από τον όλεθρο του πολέμου.

Ο Σύλλογος Θυάτειρα – Διεθνής Ένωση Φίλων Αρχιεπισκοπής Θυατείρων και Μεγάλης Βρεταννίας έχει ως κινητήριο δύναμη την αγάπη και την αλληλεγγύη για τον Συνάνθρωπο, και σε ένδειξη συμπαράστασης στα αδέρφια μας και με μία από τις αμέτρητες αντιπολεμικές κινητοποιήσεις σε παγκόσμιο επίπεδο να διοργανώνεται το ίδιο απόγευμα στο Σύνταγμα, με λύπη μας αναβάλλουμε μέχρι νεωτέρας, την ανθρωπιστική μουσική εκδήλωση που διοργανώνουμε στο Θέατρο Παλλάς με τον Γιάννη Πάριο.

Γιώργος Παπαγιαννόπουλος

Ο Γιάννης Πάριος θεωρείται ο σημαντικότερος τραγουδιστής της αγάπης. Είναι ένας από τους μεγαλύτερους μουσικούς καλλιτέχνες της Ελλάδας και ως συνθέτης και στιχουργός. Με την ερμηνευτική του δεινότητα και τη ρομαντική και ευαίσθητη φωνή του, θα ταξιδέψει το κοινό του Θεάτρου Παλλάς με τραγούδια που αγαπήθηκαν και έγιναν διαχρονικά, που έχουν μεταφραστεί και ερμηνευτεί σε διάφορες χώρες του κόσμου και έχουν σημαδέψει τη μουσική σκηνή του τόπου μας.