Μια αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε με αφορμή τη γιορτή της, η Έλενα Παπαρίζου στην εκπομπή «Τι Λες Τώρα!» του MEGA.
Η αγαπημένη τραγουδίστρια μίλησε για την καριέρα της και τη Eurovision.

«Μια γιορτή μου που θυμάμαι ήταν η 21η Μαΐου του 2005 στη Eurovision. Η νίκη μου είναι από τα πιο δυνατά σημεία στο βιογραφικό μου, έχει στιγματίσει τη ζωή μου. Αυτά τα 17 χρόνια από τη νίκη μου, πέρασαν όπως έπρεπε. Δεν έχω περάσει καθόλου βαρετή ζωή».

Και συμπληρώνει:

«Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν είμαι αχόρταγη, είμαι πολύ ικανοποιημένη με αυτά που μου έχει φέρει η ζωή. Δε θέλω να μετανιώνω για πράγματα που έχω κάνει αλλά δε θέλω να λέω ‘α, δεν έκανα και εκείνο’. Η καλλιτεχνική μου πορεία νομίζω ότι έχει πάει σταθερά πολύ καλά».

Για την προσωπική της ζωή σημειώνει:

«Προσωπικά, ως Έλενα, επειδή δεν είμαι 20 χρονών, μετά τα 33 μου τα πράγματα έγιναν καλύτερα».

Όσο για την επανένωση των Antique;

«Είμαστε τόσο χαρούμενοι που ξανασμίξαμε με τον Νίκο Παναγιωτίδη, με τους Antique».

Η αγαπημένη τραγουδίστρια απαντά και στο ερώτημα αν θα την ξαναδούμε στη Eurovision.

«Δεν είναι εύκολο πράγμα να πεις ξαναπάω στη Eurovision. Αφορμή είναι πάντα το τραγούδι. Αν μπορώ να προτείνω στον κόσμο τέσσερα διαφορετικά τραγούδια και αυτός να επιλέξει το ένα, ναι θα ξαναπήγαινα».

Τι είχε δηλώσει η Έλενα Παπαρίζου για τους Antique

Η τραγουδίστρια εξομολογήθηκε πως «η επανασύνδεση των Antique ήταν πάρα πολύ συναισθηματική γιατί μαζί με τον Νίκο Παναγιωτίδη ήταν η αρχή μας. Δηλαδή ήμουν εγώ 17 και ο Νίκος 22 χρονών, ήμασταν παιδιά με εντελώς διαφορετικά background. Κάναμε την διακοπή, η οποία βέβαια διήρκεσε για αρκετά χρόνια και όταν ανταμωθήκαμε ξανά το 2019 πήραμε την κοινή απόφαση ότι πρέπει να κάνουμε μια επανασύνδεση. Είχαμε διαλέξει και το τραγούδι και νομίζω ότι έχουμε ακόμα αυτή την αθωότητα της αρχής και πάλι».