Ο Χρήστος Δάντης είναι ένας καλλιτέχνης «ψαγμένος». Δεν αδιαφορεί για τα όσα συμβαίνουν γύρω του και σχολιάζει τα καλώς και βέβαια τα κακώς κείμενα που καθημερινά γινόμαστε αποδέκτες!

Τον τελευταίο καιρό μπορεί να είναι ερωτευμένος με την Ασημίνα Χατζηανδρέου, την πρώην παίκτρια του Survivor και να τρέχει για εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα αλλά δεν παραλείπει να σχολιάζει και την καθημερινότητα.

Ποιος ξεχνάει άλλωστε τη δημοσίευση που είχε κάνει πριν μήνες στο Facebook όταν είχε ανακοινωθεί η παράταση των μέτρων για την προστασία από τον κορονοϊό και αποτελούνταν από τρεις στίχους και ένα σύνθημα που ακουγόταν κατά του πρωθυπουργού τότε.

Επίσης δύο χρόνια πριν ο Χρήστος Δάντης είχε σχολιάσει τα όσα είπε ο Πρωθυπουργός από το Βήμα της Βουλής για την Εθνική Αντίσταση και το ρόλο της Δεξιάς σε αυτή. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης είχε πει τότε μέσω ανάρτησής του:

Σήμερα η μέρα επιβάλει περισσότερο από ποτέ την ανάδειξη της σημαίας μας, μιας σημαίας που ανήκει σε όλους τους Έλληνες, αριστερούς κεντρώους, δεξιούς.

Μιας σημαίας που μας έκαναν να φοβόμαστε να υψώσουμε για πάνω από μια δεκαετία οι φασίστες, μη νομίσει κανείς ότι έχουμε ίδια «πιστεύω» με δαύτους.

Μιας σημαίας που συμβολίζει τη δημοκρατία, αυτό ακριβώς που ήθελαν να καταλύσουν.

Ζήτω η 28η Οκτώβρη.

Ζήτω η Ελληνική Αντίσταση.

Και ξέρεις Κυριακο…

Επειδή αλλιώς μεγαλώσαμε εμείς κι αλλιώς εσύ, σίγουρα η Αντίσταση είχε και κάποιους ανένταχτους, κάποιους λίγους δεξιούς, αλλά είχε κυρίως αριστερούς.

Γι αυτό άργησε ν’ αναγνωριστεί.

Η Ζυγαριά δε μπορεί να γύρει υπέρ των δοσίλογων.

Δυστυχώς, δε μπορούμε να βάλουμε στο ίδιο τσουβάλι τον Ζέρβα με τον Άρη.

Ο Ζέρβας τιμήθηκε από την Ελληνική κυβέρνηση με το αξίωμα του Υπουργού.

Τον Βελουχιώτη τον τίμησε η ίδια η ιστορία Κυριάκο.

Όλοι γνωρίζουμε σε ποιον ανήκει η Αντίσταση.

Χρόνια Πολλά Ελλάδα

Χρήστος Δάντης.

Για να έρθει και το χτεσινό story στο Instagram για το θέμα των παρακολουθήσεων.

νδ

νδ