Μέσα από το ριάλιτι επιβίωσης γνωρίσαμε την Ασημίνα Χατζηανδρέου η οποία ωστόσο δεν ήταν και τόσο άγνωστη αφού διατηρούσε και προφανώς διατηρεί ακόμα, σχέση με τον τραγουδιστή Χρήστο Δάντη!

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης πολλές φορές στάθηκε «βράχος» στο «βουνό» Ασημίνα όταν εκείνη δεχόταν επιθέσεις καθόλη τη διάρκεια του Survivor  αφού δεν ήταν λίγοι εκείνοι που έλεγαν ότι παραμένει στο παιχνίδι λόγω της συγκεκριμένης σχέσης και ότι ο δημοφιλής τραγουδιστής φροντίζει να ρίχνει… ψηφαλάκια για το κορίτσι του!
Το ζευγάρι έμοιαζε να είναι ιδιαίτερα αγαπημένο ακόμα και μετά την επιστροφή της νεαρής κοπέλας από τον Άγιο Δομίνικο και μάλιστα φρόντιζαν να το… διαλαλούν όσο μπορούν μέσα από τα social τους!

Η Ασημίνα μάλιστα φρόντισε να εκμεταλλευτεί στο έπακρο την φήμη που την ακολούθησε από το παιχνίδι και έστησε μέχρι και challenges για να προμοτάρει το τραγούδι του Χρήστου Δάντη «Μας τελειώσαν τα λεφτά» όπως μπορείτε εύκολα να δείτε ΕΔΩ.

Τις τελευταίες μέρες όμως το ζευγάρι είχε απομακρυνθεί και όλοι πιστέψαμε ότι πλέον ακολουθούν χωριστούς δρόμους!

Αμ δε! Τα παιδιά είναι πιο αγαπημένα από ποτέ! Η ποδοσφαιρίστρια γύρισε από τις διακοπές που έκανε στη γιαγιά της και είναι και πάλι στο πλευρό του αγαπημένου της, και αγαπημένου μας εννοείται, Χρήστο Δάντη!

Μάλιστα, όπως θα δείτε στα stories που ανέβασαν στο Instagram, το γλέντησαν μέχρι πρωίας ενώ φρόντισαν ακόμα και να διακωμωδήσουν τον χωρισμό τους τραγουδώντας το πασίγνωστο τραγούδι της Άντζελας Δημητρίου, «Οι χωρισμένοι δεν γιορτάζουνε ποτέ»!

Δάντης

Δάντης