Ήταν καλοκαίρι του 2004 όταν η Ελλάδα χόρευε στον ρυθμό του τραγουδιού της καλλιτέχνιδας Χρύσπα, «Μου κάνει πλάκα ο Θεός».

Δεκαοκτώ χρόνια μετά το ίδιο τραγούδι «ενηλικιώθηκε» και η Χρύσπα, σαν να μην πέρασε μια μέρα, το ξαναφέρνει στην επικαιρότητα χάρη στη live εκτέλεση σε ιδέα και ενορχήστρωση του Πάρη Κάλπου και σε στίχους του Πήγασου. Η γλυκιά τραγουδίστρια ετοιμάζεται να ξανασυστηθεί στο κοινό της.

«Άνοιξε ο κλάδος μας επιτέλους, είμαι ανανεωμένη, κυκλοφόρησε η επανεκτέλεση και το επόμενο βήμα μου δισκογραφικά θα έχει τη δική μου υπογραφή. Θα ξανασυστηθούμε, κάνουμε μια νέα αρχή» δήλωσε η τραγουδίστρια και εξηγεί πως μέσα στην καραντίνα έγραψε «διαμάντια».

Θα παρουσιάσει τραγούδια που έχουν τη δική της υπογραφή, αφού γράφει μουσική και στίχους: «Πάντα έγραφα. Δεν τολμούσα όμως, να το προχωρήσω. Η καραντίνα μού έδωσε άπλετο χρόνο να ασχοληθώ παραπάνω με τη σύνθεση και έτσι βγήκαν διαμάντια, που θέλω να τα μοιραστώ με τον κόσμο. Αυτή την  περίοδο βρίσκoμαι στο στούντιο και δοκιμάζουμε διάφορους ήχους.

Όσο για το ύφος των κομματιών; «Θα είναι διαφορετικό. Αυτό που μπορώ να πω είναι πως τα τραγούδια αυτά δεν έχουν τόσο λαϊκό ήχο. θα είναι πιο ώριμη η Χρύσπα που θα ακούσετε. λέει η ίδια.

Η τραγουδίστρια για μια μεγάλη περίοδο αποτραβήχτηκε από τα φώτα της πίστας και… σπούδασε.

Κάποιοι νόμιζαν πως εγκατέλειψε το τραγούδι. Όμως εκείνη απλώς ήθελε να εκπληρώσει ένα μεγάλο της όνειρο. «Ήθελα να τελειώσω τις σπουδές μου στον χορό. Τώρα πια έχω πάρει το δίπλωμά μου, κάτι που ήταν όνειρο ζωής, γιατί κάνω κλασικό μπαλέτο από τριών ετών. Το άφησα όμως, στην εφηβεία. Όταν μεγαλώνεις, όμως, κάποια πράγματα τα βλέπεις διαφορετικά. Το είχα βάλει πείσμα να το κάνω, γι αυτό και αποτραβήχτηκα λίγο» τονίζει.

Η Χρύσπα, που στο ξεκίνημά της έκανε τεράστια επιτυχία, θυμάται έντονα πως «κυκλοφορούσα στον δρόμο και ο περισσότερος κόσμος, λόγω τας επιτυχίας τον τραγουδιού «Μου κάνει πλάκα ο Θεός», νόμιζε πως έχω βγει από κάποιο ριάλιτι ή από το «Fame Story».

Η ίδια είναι μια γυναίκα χαμηλών τόνων και δεν της αρέσουν οι ίντριγκες.

«Δεν θέλω να απασχολώ τη δημοσιότητα αν δεν έχω κάτι να πω. Ξέρω πως πάντα θα υπάρχουν κάποιοι που δεν με συμπαθούν. αλλά εγώ είμαι ο εαυτός μου και Θα παραμείνω»