Η γνωστή τραγουδίστρια Άννα Βίσση, φάνηκε να αντιστάθηκε στο σούβλισμα του οβελία και στα όσα συνεπάγεται το πασχαλινό τραπέζι. Τη στιγμή που οι περισσότεροι από εμάς (από εσάς) απολάμβανε το πλουσιοπάροχο πασχαλινό τραπέζι με τα παραδοσιακά εδέσματα, η τραγουδίστρια βρισκόταν στο γυμναστήριο και έκανε τις ασκήσεις της.

 

Πιο συγκεκριμένα, μέσα από το προφίλ που διατηρεί στο Instagram, η τραγουδίστρια ανάρτησε stories, στα οποία φαίνεται να φορά τα αθλητικά της ρούχα και να εξασκείται για να διατηρήσει τη σιλουέτα της.

Είναι γνωστό άλλωστε, ότι η Άννα Βίσση αγαπά τη γυμναστική και όλα αυτά τα χρόνια την έχει εντάξει συστηματικά στην καθημερινότητά της, σε συνδυασμό με την υγιεινή διατροφή.

βισση

 

 

Η πασίγνωστη τραγουδίστρια και ο Σταμάτης Κόκοτας συναντήθηκαν ύστερα από 38 χρόνια.

Πριν λίγο καιρό η τραγουδίστρια δημοσίευσε μία φωτογραφία στο προφίλ της με τον σπουδαίο Σταμάτη Κόκοτα!

Οι δυο τους τραγουδούσαν το 1984 μαζί με την αξέχαστη Ρίτα Σακελλαρίου στη «Νεράιδα».

Και τώρα, εκείνη  και ο Σταμάτης Κόκοτας συναντήθηκαν στο Hotel Ερμού. Ο ζωντανός θρύλος του τραγουδιού, Σταμάτης Κόκοτας, έκανε μία σπάνια δημόσια εμφάνιση για να απολαύσει την τραγουδίστρια και να διασκεδάσει με τις διαχρονικές επιτυχίες της.

Η συνάντησή τους στο καμαρίνι της Άννας Βίσση ήταν συγκινητική και για τους δύο. «Χαρά και συγκίνηση μαζί», έγραψε η Άννα Βίσση για τη συνάντησή της με τον Σταμάτη Κόκοτα.