Μαυρίκιος Μαυρικίου: The Mavrikians όπως λέμε… Kardashians. Από την Κυριακή το βράδυ, να σας πω την αλήθεια, νομίζω ότι βρίσκομαι σε μια σύγχυση … Άρχισα να πιστεύω ότι στην Κύπρο έχουν κάποια σχέση με τη βασιλική οικογένεια της Αγγλίας ή έστω με κάποια βασιλική οικογένεια της Ευρώπης. Μετά άρχισα να αναρωτιέμαι μήπως στην Κύπρο άλλαξε το πολίτευμα της? Μήπως έχει Βασιλευόμενη Δημοκρατία? Τώρα θα λέτε και εσείς αυτή έχει τρελαθεί … τι μας λέει… Ένα θα πω … 28 Αυγούστου ο γάμος της χρονιάς για την Κύπρο, για την Ελλάδα μη σας πω και για την Ευρώπη ολόκληρη. Έναν αέρα βασιλικό (και όχι για το αρωματικό) απόπνεε ο γάμος του Μαυρίκιου Μαυρικίου και της Ιλάειρας Ζήση. Γι’αυτό και η έκπληξη μου και η απορία για την αλλαγή του πολιτεύματος.

Ας το πάρουμε από την αρχή, ένας έρωτας που μας απασχόλησε (λέμε τώρα) το φετινό χειμώνα, που διαφημίστηκε όσο λίγους μέσα από εκπομπές, sites και
ραδιόφωνα. Τι τους είδαμε να κάνουν πεντικιούρ και μανικιούρ … ααα όλα και όλα, σωστοί και καθαροί σε όλα, παρέλασαν δις από το TOTAL BLACKOUT (που γέλασα όμως πολύ … όχι βέβαια όπως το επεισόδιο του Τρύφωνα Σαμαρά στο πρώτο BLACKOUT με την Νάντια Μπουλέ στον ΑΝΤ1) εντάξει στο κρεβάτι τους δεν του είδαμε (ευτυχώς). Εγώ σας το υπογράφω αυτοί οι δύο θα κάνουν reality THE MAVRIKIANS ως το ελληνικό Kardashian trend! Πολλά είπα και ξεχάστηκα … ααα όχι για την αγάπη τους που εξελίχτηκε σε μια αγάπη παντοτινή και επισφραγίστηκε ενώπιον Θεού και 2000 καλεσμένων καθώς και με 17 παρανυφάκια. Θα ήθελα πραγματικά να δω το κοστολόγιο για αυτό το γάμο και το τελικό ποσό που ξοδεύτηκε.

Φαντάζεστε να υπήρχε μια υποσημείωση στο προσκλητήριο που να έλεγε ο κάθε καλεσμένος πρέπει να καταθέσει 100 ευρώ για να μπει στο χώρο της δεξίωσης? 100*2000 = 200000 … pas mal έτσι ναι βγαίνει ο γάμος της χρονιάς!
Αυτό που μου έκανε τρομερή εντύπωση ήταν η απλότητα αυτού του γάμου, ο γαμπρός Μαυρίκιος Μαυρικίου απλός αλλά υπέρλαμπρος μέσα στο λευκό του κουστούμι με τα χρυσά
κουμπιά (ερωτησούλα ήταν αληθινός χρυσός? Απλή απορία αλλά να μη ξέρουμε να πάμε να το σκίσουμε να θυμηθούμε τις μέρες του Σάκηηη που του έσκιζαν τα ρούχα αλλά τώρα το σκίσιμο θα γινόταν για άλλους λόγους!) ήθελε τα λευκά μάλλον για να τραβήξει τα βλέμματα από τη νύφη, που επίσης απλή μέσα στο λευκό της νυφικό με την τιάρα της. ΣΤΟΠ οκ απλούς δεν του έλεγες … αλλά το όλο θέαμα ήταν ολίγον τι προκλητικό για τις μέρες που ζούμε … αλλά ο καθένας κάνει αυτό που πιστεύει σωστό.

Το όλο σκηνικό για να σας πω την αλήθεια μου θύμιζε εννοείται άλλες εποχές, αλλά κυρίως μου θύμιζε εποχές που η οικογένεια ήθελε να παντρέψει τη νύφη δίνοντας προίκα και μόλις γινόταν αυτό το κατόρθωμα ζητωκραύγαζε και έδινε τα πάντα στο γαμπρό. Απλά τώρα όλα αυτά έγιναν από την πλευρά του γαμπρού που επιτέλους βρήκε τη νύφη και παντρεύεται.

Μαυρίκιος Μαυρικίου: Ποιος του έβαλε λάδι;

Ας προχωρήσουμε στο τι έγινε μετά τη στέψη, που επίσημος καλεσμένος ήταν ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης μετά της
συζύγου του βεβαίως βεβαίως. Τώρα θα απορείτε γιατί … αλλά όπως έμαθα ο κύριος Αναστασιάδης είναι ο νονός του Μαυρίκιου Μαυρικίου. Το λάδι βέβαια δεν του πέρασε το μικρόβιο της πολιτικής αλλά του πέρασε το λέγειν και να μιλάει στον κόσμο με ευχέρεια! Λαλίστατο τον έκανε!

Το ζευγάρι δεν άφησε παραπονεμένο το κοινό… εεε τους καλεσμένους του, μιας και όλα τα είχαν προσέξει με βασιλική ευλάβεια μέχρι και για την διασκέδαση τους επιστράτευσαν από την Αθήνα την Έλλη Κοκκίνου! Όπως καταλαβαίνετε έγινε τρικούβερτο γλέντι!

Δεν γνωρίζω αν αυτός ο γάμος θα στεριώσει, εμείς βέβαια αυτό ευχόμαστε για κάθε νιόπαντρο ζευγάρι, αλλά η τόση διαφήμιση αγάπης και έρωτα πολλές φορές άλλα δείχνουν! Αν βλέπετε πολλούς έρωτες και φανφάρες και επίδειξη αγάπης, κρατήστε μικρό καλάθι ποτέ δεν ξέρεις. Δηλαδή εμείς που δεν διαφημίζουμε τον έρωτά μας στα social και δημόσια σημαίνει ότι αγαπάμε λιγότερο? Δηλαδή όσες περισσότερες φωτογραφίες ανεβάζεις και  ανακοινώσεις κάνεις περί του έρωτά σου στα social είναι μονάδα μέτρησης αγάπης? 10 φωτογραφίες ίσον 10% έρωτα? 100 φωτογραφίες 100% αγάπη???
Food for thought ….
Να ζήσει η νύφη και ο γαμπρός και στα δικά μας οι ελεύθερες … για τον φίλο μου το Χάρη «και στο κεφαλάκι σου» ξέρεις εσύ!

Όλες οι ειδήσεις

Μαυρίκιος Μαυρικίου-Ιλάειρα Ζήση: Πλήθος κόσμου στο γάμο τους

Διόδια: Αλλάζουν όλα στη διέλευση – Έτσι θα γίνεται η χρέωση

Super Κική: «Πάλευα να κρατήσω ένα γκόμενο ενάμιση χρόνο»