Η γνωστή Influencer Super Κική ανοίγει την καρδιά της στο Instagram και μιλά για όλα όσα την απασχόλησαν το τελευταίο διάστημα μέσα από stories της. Η ίδια, όπως πάντα αφοπλιστικά ειλικρινής μιλά για την ψυχοθεραπεία που κάνει το τελευταίο διάστημα αλλά και για τον χρόνο, χαμένος όπως αποδείχτηκε, που σπατάλησε κυνηγώντας έναν… γκόμενο!

Η instagrammer θέλησε μέσα από ένα Q&A να κάνει αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή και να βοηθήσει τους ακολούθους της σε περίπτωση που αντιμετωπίζουν παρόμοια προβλήματα.

Η Super Κική θεωρεί τον εαυτό της «ηλίθιο» όπως είπε αφού εγκατέλειψε το stand up comedy που τόσο αγαπούσε προκειμένου να κυνηγήσει… έναν γκόμενο!

«Θέλω πολύ και δυστυχώς άφησα ό,τι πολυτιμότερο είχα φτιάξει γιατί είμαι ηλίθια και ενάμιση χρόνο πάλευα να κρατήσω τον γκόμενο και άφησα αυτό. Υπόσχομαι στον εαυτό μου ότι θα το ξανακάνω».

Όταν ρωτήθηκε αν είναι καλά ψυχολογικά η ίδια είπε: «Είμαι πολύ ήρεμη, κάνω ψυχοθεραπεία, διαβάζω βιβλία, γελάω πάρα πολύ τον τελευταίο καιρό, έχω κάνει νέες γνωριμίες, τρώω καλά, παίρνω βιταμίνες, ετοιμάζω διάφορα πρότζεκτ, δοκιμάζω νέα πράγματα κι αλλάζω συνήθειες που δεν θα άλλαζα. Έχω εστιάσει πολύ στον εαυτό μου που τον είχα παρατήσει! Οπότε μπορούμε να πούμε πως είμαι καλά».

Σε ερώτηση που της έγινε για το πώς μπορείς να αγαπήσεις τον εαυτό σου η ίδια είπε:

«Εγώ δεν μπορώ να σου πω ότι με λατρεύω. Τώρα που βάρεσαν καμπανάκια κάτι κάνω. Όμως μπορώ να σου πω να ξεκινάς με μικρά πραγματάκια όπως για παράδειγμα να πλένεις τα δόντια σου 3 φορές την ημέρα. Π.χ. ότι δουλειά ρίχνεις για να κατακτήσεις ένα γκόμενο ή να ετοιμαστείς να πας να τον βρεις. Ρίξε την ίδια δουλειά και νοιάξιμο για σένα! Κάνε όλα αυτά χωρίς να στοχεύεις κάποιον γκόμενο. Και σιγά σιγά, γυμναστική, ψυχολόγο καλές παρέες καλά κριτήρια».

super Κική

super Κική

Όλες οι ειδήσεις

Survivor: Ποιος παίκτης «σκορπά» τα λεφτά του στην Ιταλία;

Σασμός επόμενα επεισόδια: Ο Λευτέρης σε μυστική παρακολούθηση του Μαθιού!

Transport pass: Σκέψεις για κάρτα απεριορίστων διαδρομών στα ΜΜΜ με 10 ευρώ