Η Έλλη Κοκκίνου μίλησε ανοιχτά για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει το οποίο έχει ως αποτέλεσμα να την δυσκολεύει στην καθημερινότητά της.

 

Συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» έδωσε η Έλλη Κοκκίνου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει στην υγεία της.

«Έχω άτυπη κοιλιοκάκη. Είναι η πιο ελαφριά ας πούμε μορφή. Το βέβαιο είναι ότι έχει ως αποτέλεσμα να μου κάνει τη ζωή πάρα πολύ δύσκολη. Στο να πάω έξω να φάω, στο να ταξιδέψω…» ανέφερε η τραγουδίστρια.

“Η κοιλιοκάκη είναι μία πάθηση αρκετά σοβαρή για τους περισσότερους ανθρώπους γιατί δημιουργεί πάρα πολλά προβλήματα. Εμένα ας πούμε μου δημιουργούσε τυμπανισμό και αναιμία” εξήγησε η αγαπημένη τραγουδίστρια στην εκπομπή του Mega η οποία ανέφερε επίσης ότι έχει αλλεργικό και βρογχικό άσθμα.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια μίλησε για την καριέρα και την προσωπική της ζωή.

«Είμαστε στα γυρίσματα του καινούργιου μου τραγουδιού ‘Μου ‘χει στοιχίσει’. Βρίσκομαι σε μία πολύ δημιουργική φάση της ζωής μου. Το ‘Μου ‘χει στοιχίσει’ είναι ένα γυναικείο τραγούδι, γραμμένο από γυναίκα. Ήταν συνειδητή επιλογή μου να αποστασιοποιηθώ ξανά, κάνοντας λίγα και επιλεκτικά πράγματα. Οι πιο πολλές προτάσεις μού έγιναν τα τελευταία χρόνια και είπα τα περισσότερα ‘όχι’».

Και συμπληρώνει:

«Έχω αποφασίσει ότι δε θέλω να κάνω ξανά τίποτα που δε μου γεμίζει χαρά την ψυχή. Ιδανικά θέλω να ξανακάνω ‘πάρτι’ και τέτοιες συνεργασίες, ώστε να είμαι κοντά με τον κόσμο. Είμαι φιλική με τους ανθρώπους. Αν νιώσω όμως περίεργα βάζω ένα ‘τζάμι’ μπροστά μου και δεν αφήνω κανέναν να με πλησιάσει».