Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση είναι και επίσημα παντρεμένοι μετά από τόση διαφήμιση και τόσους τόνους ηλεκτρονικού «μελανιού» να έχει χυθεί για το γεγονός.

Το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου στον Ιερό Ναό Αποστόλου Ανδρέα στη Λεμεσό και πλήθος κόσμου βρέθηκε εκεί για να μοιραστούν τη χαρά του ζευγαριού.

Τόσο ο Μαυρίκιος όσο και η Ιλάειρα ήταν ντυμένοι στα λευκά ενώ ο γαμπρός είχε στο ντύσιμό του και χρυσαφί λεπτομέρειες.

Αυτοκινητοπομπή συνόδευσε τον παραγωγό στην εκκλησία ενώ η Λεμεσός σχεδόν έκλεισε για το γάμο του ζευγαριού. Η Ιλάειρα έστησε τον γαμπρό ενώ η μουσική και τα όργανα δε σταμάτησαν να παίζουν καθόλη τη διάρκεια του γεγονότος. Η νεαρή κοπέλα ήταν πολύ όμορφη ενώ, όπως είχε δηλώσει και ο γαμπρός πριν μερικές μέρες, όλες οι λεπτομέρειες ήταν άψογα σχεδιασμένες για να αποφύγουν τα παρατράγουδα!

Ο γαμπρός ντύθηκε στο πατρικό του. Ανάμεσα στα σημαντικότερα έθιμα του γάμου, που επιβιώνουν μέχρι σήμερα, είναι το ξύρισμα του γαμπρού, το «στόλισμα» του γαμπρού και της νύφης, το ζώσιμο, το κάπνισμα και ο χορός των ρούχων.

Παρούσα στο γάμο έδωσε και η σύζυγος του Προέδρου της Δημοκρατίας ο οποίος είναι ο νονός του Μαυρίκιου. Το ζευγάρι ήταν πολύ συγκινημένο ενώ ο κόσμος έριξε το απίστευτο ρύζι μετά το τέλος της τελετής.

Στο γάμο τραγούδησαν η Έλλη Κοκκίνου και ο Λούκας Γιώρκας, ανεβάζοντας το κέφι στο ζενίθ.

Να σημειωθεί ότι η οικογένεια του γαμπρού έκανε δώρο στη νύφη ένα σπίτι.

Δείτε στιγμιότυπα από το Instagram του Μαυρίκιου.

 

@xristosdimitriou671 #μαυρικιος #εκλησσια ♬ πρωτότυπος ήχος – Xristos