Άρης Σοϊλέδης και Μαρία Αντωνά αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα και ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής σόομπιζ, με τους δύο να ενώνονται με τα ιερά δεσμά του γάμου το Σεπτέμβριο!

Ο γνωστός ποδοσφαιριστής και πρώην παίκτης του Survivor προχώρησε στη συγκεκριμένη αποκάλυψη, μιλώντας στην εφημερίδα Real News και την Πολυξένη Καραμίχα.

τα πιο αγαπημένα και ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής σόομπιζ είναι αν

«Εχω κάνειπρόταση στη Μαρία εδώ και δύοχρόνια. Ο γάµος ήταν να γίνει πριν από τον κορωνοῖό, αλλάτον ακυρώσαµε. Μετά κάναμε μετακόμιση, και σε συνδυασμό µε κάποια προβλήματα υγείας που υπήρξαν, πάλι πήγε παρακάτω.

Τώρα, λέμε ο γάµος µας να γίνει τον Σεπτέμβριο. Το έχει αναλάβει µια διοργανώτρια γάµων, γιατί εµείς στην καθημερινότητά µας δεν προλαβαίνουμε να οργανώσουμε τίποτα», είπε χαρακτηριστικά.

Οι δυο τους είναι ζευγάρι πεντέµισι χρόνια και η σχέση τους στηρίζεται σε γερά θεµέλια. «Θαυμάζω τη Μαρία γιατί έχει στόχους. Έχει πάθος, είναι πολύ δουλευταρού κα αγαπά τους συνανθρώ-
πους της.

Με έχει βοηθήσει κα µε έχει στηρίξει σε όποια δυσκολία έχω περάσει στη ζωή µου- είτε οικονομική, είτε οικογενειακή, είτε επαγγελματική. Ήταν πάντα δίπλα µου. Όταν ένας άνθρωπος
σου δίνει τόσο απλόχερα ογάπη, δεν μπορείς παρά να κάνεις κι εσύ το ίδιο.

Έχουμε περάσει πάρα πολύ δύσκολα. Όμως, αυτές οι δυσκολίες δείχνουν εάν η σχέση έχει γερά θεµέλια, Εμείς έχουµε αντέξει πάρα πολλά», εξηγεί.

Ο Άρης κα η Μαρία έχουν βρει ο ένας στον άλλον όσα έψαχναν. «Η συντροφικότητα, η θαλπωρή που υπάρχει µέσα στο σπίτι µας το πώς φροντίζουμε και προσέχουμε ο ένας τον άλλον. Το
ότι θα πάω να της πάρω ένα λουλούδι ή ότι εκείνη θα µου µαγει ρέψει κάτι…Τα απλά καθημερινά πράγµατα είναι αυτά που σε κάνουν να δένεσαι µε τον άνθρωπό σου.

Πρώτα κοιτάζω να ευχαριστηθεί η Μαρία και εκείνη επιδιώκει πρώτα να ευχαριστηθώ εγώ. Βοηθάμε ο έναςτον άλλο πάρα πολύ. Τη βοηθώ στις δουλειές του σπιτιού, γιατί εκείνη δουλεύει πάρα πολλές ώρες.

Υπάρχει κα µια γυναίκα που έρχεται µία φορά την εβδομάδα, όµως κα εγώ θα πλύνω πιάτα, θα µαγειρέψω, θα βάλωπλυντήριο, θα απλώσω ρούχα- μόνο σίδερο δεν μπορώ να κάνω, γιατί δεν µου αρέσει», συμπληρώνει.

Όλες οι ειδήσεις

Μαύρο Ρόδο: Αυτός δίνει εντολή να εκτελέσουν τον Βίκο

Σασμός επόμενα επεισόδια: Ο παιδοψυχολόγος τσακίζει Αστέρη – Αργυρώ

Παγιδευμένοι: Αυτός είναι ο στόχος του Χατζή