Μόνιμος κάτοικος Γερακιανής είναι πλέον τον τελευταίο χρόνο ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, ο αγαπημένος σκηνοθέτης της σειράς Μαύρο Ρόδο.

Ο ίδιος έκλεισε για λίγο τις κάμερες, παραχωρώντας μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στο Tv24. Μεταξύ άλλων, απάντησε στο αν στο τέλος της σεζόν θα υπάρξει δικαίωση ή χαρα, αν θα μείνουν μαζί η Ελισάβετ και ο Πέτρος, αλλά και ποιος δίνει εντολή να σκοτώσουν τον Βίκο.

-Η Ελισάβετ φόρεσε ξανά το ράσο της και επέστρεψε στο μοναστήρι. Πώς θα κινηθεί στο εξής ο Πέτρος; Δεν μας έχει μάθει να μένει με σταυρωμένα τα χέρια.

-Όντως, ο Πέτρος είναι πολύ ερωτευμένος για να τα παρατήσει. Θα περάσει δύσκολα αλλά τελικά θα καταφέρει να τη συναντήσει, χωρίς να χρειαστέεί να κάνει ορειβασία.

-Μήπως τελικά ένα παιδί, όπως αναφέρεται και στο ομώνυμο βιβλίο της Ελένης Καπλάνη, τους κάνει να μείνουν για πάντα μαζί; Το κοινό πάντως αυτό θέλει.

-Το σημαντικό για εμάς είναι να νικήσει η αγάπη τους και αυτή η αγάπη να τους κάνει να μείνουν για πάντα μαζί.

-Λέγεται πως η σειρά μπορεί να μη συνεχιστεί την επόμενη σεζόν. Αν όντως συμβεί αυτό, το τέλος τι θα περιέχει κυρίως; Δικαίωση ή χαρά;

-Χαρά που επιτέλους θα επέλθει η δικαίωση.

-Λέγεται ότι ο Βίκος, από τη στιγμή που θα έρθει σε επαφή με τη Φιλαρέτη, θα δείξει την καλή του πλευρά. Είναι αλήθεια;

-Δεν ξέρω αν θα προλάβει.

-Τι θα γίνει όμως όταν ο Θέμης μάθει πως εκείνος ευθύνεται για τον θάνατο της γυναίκας του και ότι η κόρη του έχει σχέση μαζί του;

-Ο Θέμης όταν δει με τα μάτια του ότι η Αλεξία έχει σχέση με τον Βίκο, θα δώσει εντολή να τον σκοτώσουν.

Μαύρο Ρόδο: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

Ο παράδεισος των κυριών: Αυτό είναι το κρυφό σχέδιο της Ειρήνης

Ο παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια: Ο Άγης ανακαλύπτει την βιολογική μητερα της Αμαλίας

Ελληνική Showbiz – Gossip: Η παρέλαση των πολιτικών αρχηγών στα πάνελ και το 4άρι της Ελλάδας που έγινε μεσανατολικό ζήτημα!