Η ταλαντούχα ηθοποίος Ντίνα Μιχαηλίδου ενσαρκώνει φέτος την Ειρήνη Ροδίτη στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 , «Παγιδευμένοι».

Η ίδια μιλησε στο MyTv, δίνοντας το δικό της spoiler για τις συγκλονιστικές εξελίξεις που έρχονται. Παράλληλα, αναφέρεται στο ενδεχόμενο δεύτερου κύκλου του σίριαλ.

-Τι ξεχωρίζετε στον ρόλο της Ειρήνης Ροδίτη που υποδύεστε;

-Είναι ένας ρόλος που δεν μπορείς να μην τον αγαπήσεις. Είναι ένας πολύ πονεμένος και δυνατός άνθρωπος, με ηθική. Αγαπάει πολύ τον άντρα της, την οικογένειά της, την ίδια τη ζωή.

Είναι μια κλασική Ελληνίδα μητέρα πυο μπορεί να αντέξει όλο αυτό το κακό και να τα βγάλει πέρα.

-Θα δούμε τον Χατζή να μπλέκεται στην κόντρα του Νίκου με την οικογένεια Ροδίτη, καθώς του ζητάει βοήθεια. Θα κινδυνεύσουν η Ειρήνη και οι κόρες της;

-Ο Χατζής δεν είναι καλός άνθρωπος. Είναι δύσκολος αντίπαλος. Θεωρώ ότι θα κάνει τα πάντα για να μας δυσκολέψει τη ζωή.

-Η σειρά θα συνεχιστεί και την επόμενη σεζόν;

-Αρχικά θα ήθελα να πω ότι αυτή τη στιγμή στην Τουρκία, ενώ η σεναριογράφος Σεμά Εργκενεκόν ήθελε να σταματήσει τη σειρά φέτος, ο δεύτερος κύκλος ώθησε την παραγωγή να γίνει και τρίτος, καθώς είναι Νο 1.

Μάλιστα, ο δεύτερος κύκλος μού είπαν ότι είναι ακόμα πιο δυνατός από τον πρώτο. Εδώ βρισκόμαστε ακόμα σε περίοδο συζητήσεων. Η πρόθεσή μας είναι να συνεχιστεί η σειρά, αλλά δεν έχει παρθεί η επίσημη απόφαση.

Παγιδευμένοι: Δείτε το τρέιλερ του επόμενου επεισοδίου

Όλες οι ειδήσεις

Ο Παράδεισος των Κυριών: Αυτή είναι η παγίδα του Αποστόλη!

MasterChef trailer 22/5: ΤΕΛΟΣ οι χαλαρές Δευτέρες – «Κλειδώνει» η τελική πεντάδα

Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης χάνει τα λεφτά που έδωσε στην Εύα-Έξαλλος με την Ασπασία