Μετά τη Μυρσίνη στις Άγριες Μέλισσες και την Ηγουμένη Φιλαρέτη στο Μαύρο Ρόδο, η Κατερίνα Διδασκάλου συνεχίζει και τη νέα χρονιά στην τηλεόραση σε έναν ρόλο τελείως διαφορετικό από τους δύο προαναφερθείς.

Η Κατερίνα Διδασκάλου θα παίζει τη νέα σεζόν στην καθημερινή σειρά της ΕΡΤ1, Ηλέκτρα, το συγκλονιστικό χαρακτήρα της Δόμνας Σαγιά. Ένας ρόλος «καρμικό» όπως τον χαρακτηρίζει η ίδια στη νέα της συνέντευξη.

Μιλώντας στον Γιάννη Βίτσα και το 7 μέρες TV, η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε αναλυτικά για το νέο της ρόλο και όσα θα δούμε από αυτή. Εξάλλου κάθε χρονιά θέλει οι ρόλοι που αναλαμβάνει να είναι διαφορετικοί από τον προηγούμενο και να είναι μια πρόκληση γι’ αυτή.

Κατερίνα Διδασκάλου: Αυτή είναι η Δόμνα Σαγιά

Για τη σειρά της Ηλέκτρας τους πρωταγωνιστές και την υπόθεση σας έχουμε ήδη γράψει. Σειρά τώρα να γνωρίσουμε και τον ρόλο της Δόμνας Σαγιά.

Η Δόμνα είναι μια νησιώτισσα η οποία έχει μεγαλώσει τα παιδιά της μόνης της. Ο άντρας της καπετάνιος λείπει συνεχώς από το σπίτι και οι δυο τους έχουν αποξενωθεί τελείως. Η ίδια όμως έχει αναγκαστεί να βάλει τους κανόνες του σπιτιού και όταν αυτός συνταξιοδοτείται αναγκάζεται να ακολουθήσει την πλεύση που αυτή όρισε.

Παρεμβαίνει συνεχώς στις ζωές των παιδιών της και της Ηλέκτρας. Είναι μια γυναίκα δυναμική που έχει μάθει να περνούν όλα από τα χέρια της. Η Δόμνα είναι επίσης συνεχώς σε διένεξη με την οικογένεια Βρεττού, τους συμπέθερούς της από τον γάμο της Ηλέκτρας.

Το δράμα της Δόμνας είναι ότι ενώ παντρεύτηκε με μεγάλο έρωτα έζησε μόνη της. Η τραγικότητά της είναι ότι έχει ζήσει μια τεράστια μοναξιά.

Όλες οι ειδήσεις

Ο παράδεισος των κυριών: Αυτό θα είναι το μέλλον του Δονάτου

Κώστας Κόκλας – Υρώ Μανέ: Ξανά μαζί σε σειρά 25 χρόνια μετά τα Εγκλήματα

Εθνική Ελλάδας: Οριστικό! Χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στο Παγκόσμιο