Κώστας Κόκλας – Υρώ Μανέ και πάλι μαζί, με τους δύο ηθοποιούς να συναντιούνται και πάλι τηλεοπτικά μετά από 25 χρόνια και τη μεγάλη επιτυχία στη σειρά, τα Εγκλήματα.

Πιο συγκεκριμένα, τόσο ο Κώστας Κόκλας όσο και η Υρώ Μανέ, θα πρωταγωνιστήσουν τη νέα τηλεοπτική σεζόν σε κωμωδία του Star που αναμένεται να σαρώσει στην τηλεθέαση.

Η Υρώ Μανέ θα βρεθεί στο ρόλο της παραβατικής γυναίκας από την οποία θα εμφανίζονται συνεχώς προβλήματα ενώ ο Κώστας Κόκλας θα είναι ο γαμπρός της.

Μάλιστα, στο ρόλο της κόρης της αναμένεται να βρεθεί η Έλενα Ασημακοπούλου ενώ την εγγονή που θα είναι και η διάδοχος της θα ενσαρκώνει η Λίλα Μπακλέση.

Παράλληλα, στο καστ της νέας σειράς αναμένεται επίσης να βρίσκονται οι Ρένος Ρώτας, Νίκος Πουρσανίδης, Κώστας Αποστολάκης, Σπύρος Πούλης και Γιάννης Μποστατζόγλου.

Τέλος όσον αφορά το όνομα της σειράς, θα ονομάζεται, «Στα Σύνορα» και αναμένεται να γυριστεί στα σύνορα Ελλάδας και Αλβανίας!

Όλες οι ειδήσεις

Έρωτας φυγάς: Ο Ιάσονας ταπεινώνει την Μαργέτα με την ερωμένη του πατέρα του

Ο παράδεισος των κυριών: Τέλος ο Άγης; Εξαφανίζεται – Δεν αναγνωρίζει το παιδί

Θήβα: Η κοινωνία «ξυπνάει» – Συγκλονιστική συμπαράσταση εκατοντάδων πολιτών σε οικογένεια που χάνει το σπίτι της από πλειστηριασμό