Ο Παράδεισος των κυριών δημιούργησε έναν τραγικό αντιήρωα στην πρώτη του σεζόν. Ο Δονάτος από ένας αυστηρός φιλήσυχος άντρας της εποχής είδαμε να μεταμορφώνεται σε εκδικητή όταν έμαθε την αλήθεια για τις κόρες του.

Ο Στέργιος Ιωάννου, ένας ηθοποιός με μεγάλη πορεία στο θεατρικό σανίδι, επέστρεψε στη μικρή οθόνη τα τελευταία χρόνια και ξεχώρισε φέτος παίζοντας τον Δονάτο. Ο ηθοποιός μίλησε στο περιοδικό TIVI σίριαλ για το ρόλο του και όλα όσα θα γίνουν με αυτόν στη συνέχεια.

Ο Παράδεισος των κυριών: Τον Δονάτο τον νοιάζει η δικαίωση από τις κόρες του και όχι τη δικαιοσύνη

Το σοκ για τον Δονάτο όταν έμαθε ότι οι κόρες του βιάζονταν μικρές από τον φίλο του Χρηστίδη ήταν τεράστιο. Ο πατέρας της Μιράντας νιώθει ένοχος και που δε πήρε χαμπάρι τίποτα και που την έστειλε σε αναμορφωτήριο δίνοντας σκοτεινή τροπή στη ζωή της.

Όταν λοιπόν έμαθε την αλήθεια αποφασίζει να πάρει τη δικαιοσύνη στα χέρια του κάνοντας ένα έγκλημα τιμής. Όπως αναφέρει και ο Στέργιος Ιωάννου, ο χαρακτήρας του είναι το πρότυπο αντιήρωα καθώς δεν ήθελε μόνο να σκοτώσει τον Χρηστίδη για την τιμή της οικογένειάς του αλλά και να σώσει τα παιδιά που θα έπεφταν θύματά του.

Η πράξη του αυτή όμως δε βρήκε σύμφωνες ούτε τη γυναίκα του και κυρίως ούτε τη Μιράντα. Η κόρη του είχε ως μόνη ελπίδα να μάθει για το παιδί της που δε γνώρισε ποτέ, μόνο τον Χρηστίδη και τώρα δεν έχει κανέναν.

Ο ίδιος ο ηθοποιός αναφέρει πως ο χαρακτήρας του δε μετάνιωσε για την πράξη του. Το τέλος του πρώτου κύκλου τον βρήκε στη φυλακή. Η Μιράντα σύμφωνα με τον ίδιο ίσως κατανοήσει κάποια στιγμή την πράξη του αλλά η συγχώρεση θα είναι δύσκολη. Η δικαίωση στην οικογένειά του πάντως είναι ότι πιο σημαντικό γι’ αυτόν.

https://youtu.be/mJo-xzdPOhE

Όλες οι ειδήσεις

Ο παράδεισος των κυριών: Τέλος ο Άγης; Εξαφανίζεται – Δεν αναγνωρίζει το παιδί

Ηλέκτρα: Η υπόθεση και οι πρωταγωνιστές της νέας καθημερινής δραματικής σειράς της ΕΡΤ

Εθνική Ελλάδας: Οριστικό! Χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στο Παγκόσμιο