Ο ηθοποιός Γιώργος Αμούτζας ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The tonight show» στον ΑΝΤ1.

Ο δημοφιλής νεαρός ηθοποιός έγινε ευρέως γνωστός μέσω της σειράς «Σασμός» του Alpha. Το σίριαλ σαρώνει στις προτιμήσεις του κοινού.

«Μεγάλωσα στον καλλιτεχνικό χώρο, μεγάλωσα μέσα σε μία δραματική σχολή. Οι καθημερινές επαφές μου είναι πάντα με καλλιτέχνες που έρχονταν στο πατρικό μου να φάμε. Πολλές φορές πήγαινα στη σχολή. Ο πατέρας μου άθελά μου έβαλε μέσα μου το σποράκι της υποκριτικής. Ποτέ δεν με πίεσε να ασχοληθώ με αυτό είχε έντονους προβληματισμούς για αυτό», δήλωσε ο νεαρός ηθοποιός.

Ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι πριν την μεγάλη επιτυχία με το Σασμό βρέθηκε πολύ κοντά στο να υπογράψει και να συμμετέχει στις Άγριες Μέλισσες. Συγκεκριμένα πέρασε από 5 οντισιόν και ήταν ένα βήμα πριν τις υπογραφές. Τελικά όμως ο ρόλος δόθηκε σε άλλον ηθοποιό.

Ο Γιώργος Αμούτζας τόνισε ότι είναι ένα ελληνικό φαινόμενο, το να ρίχνουμε γενικά την ευθύνη για μια αποτυχία μας στους άλλους και να ψάχνουμε τι φταίει αντί να αναγνωρίζουμε ότι κάποιος άλλος ίσως ήταν καλύτερος από εμάς και ότι ίσως ευθυνόμαστε εμείς.

Αυτός που πήρε τη θέση μου είναι πολύ καλός

«Γιατί δεν μπορούμε να πούμε ότι αυτόν τον ρόλο τον ήθελα πολύ αλλά δυστυχώς δεν έκατσε και δεν έγινε. Τον πήρε κάποιος άλλος κι αναγνωρίζω πως αυτός που πήρε την θέση μου είναι πολύ καλός.

Ας πούμε σε μένα έχει συμβεί σε εμένα αυτό. Έχω χάσει ρόλο που έκανα 5 οντισιόν. Ήμουν με τον στυλό στο χέρι για να υπογράψω για την δεύτερη σεζόν στις Άγριες Μέλισσες. Τελευταία στιγμή αυτός ο ρόλος δόθηκε σε έναν εξαιρετικό ηθοποιό.»

Στη συνέχεια αποκάλυψε ότι παρακολουθεί τις Άγριες Μέλισσες και όταν είδε τον ηθοποιό που του πήρε το ρόλο μέσα από τα χέρια είπε ότι «είναι πολύ καλός και μπράβο του».

«Μεγάλο μέρος από αυτό που είπα πριν οφείλεται στην παιδεία. Εγώ το έχω πει και θα το ξαναπώ ότι με στενοχωρεί να ακούω αυτή τη τόσο βαρετή καραμέλα ότι “α εντάξει δε πήραν εμένα γιατί ο Γιώργος είχε κονέ και άμα είχα και γω κονέ θα σας έλεγα εγω”. Είναι πολύ κουραστικό. Και εγώ έχω χάσει ρόλους και στεναχωρήθηκα αλλά αναγνώρισα ποιο ήταν το λάθος μου.» συμπλήρωσε ο νεαρός ηθοποιός.