Μεγάλος ντόρος έχει ξεσπάσει μετά τα όσα είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή για τη νέα σχέση του ηθοποιού, Γιάννη Στάνκογλου, ο οποίος φρόντισε να επικοινωνήσει με την παρουσιάστρια και ουσιαστικά να «ζητήσει το λόγο» για τα όσα ειπώθηκαν τόσο από την ίδια όσο και από τη δημοσιογράφο, Τίνα Μεσσαροπούλου στην εκπομπή Happy Day του ALPHA.

Η παρουσιάστρια βγήκε στη σημερινή (5/12) εκπομπή και μίλησε για το τηλεφώνημα που δέχτηκε από τον ηθοποιό.

«Θέλω να πω και να ξεκαθαρίσω πως παρά τις φήμες πως χώρισε νωρίτερα από ότι το δημοσιοποίησε, υπάρχει σεβασμός ότι έχει παιδιά. Όταν πια παραδέχτηκε ότι χώρισε, θεωρήσαμε ότι ένας νέος όμορφος άντρας που μίλησε και για το χωρισμό του είναι ανοιχτός για ένα νέο κεφάλαιο, έτσι ειπώθηκε ότι είναι ερωτευμένος και είναι σε σχέση με γυναίκα από το χώρο. Χθες δέχτηκα εκατομμύρια τηλεφωνήματα. Είπα ότι είναι μια κυρία που δεν έχω δει, απλά ειπώθηκε, και δεν έχουνε μιλήσει και οι ίδιοι ανοιχτά, δεν είπαμε ονόματα. Ανάμεσα στα πολλά τηλεφωνήματα ήταν και του ίδιου.

Ήταν ευγενής και γλυκομίλητος και μου ξεκαθάρισε ότι απόλυτη προτεραιότητα του είναι τα παιδιά του. Τον αναστατώσαμε τον άνθρωπο. Ειπώθηκε αυτό αλλά μετά υπήρχε συνέχεια. Εγώ θα μείνω σε αυτά που μου είπε. Μου είπε “εμένα η απόλυτη προτεραιότητα μου είναι τα παιδιά μου. Η κόρη μου είναι 14 ετών μπαίνει στα sites και αν έχω κάτι σίγουρο θέλω πρώτα εγώ να το συζητήσω με τα παιδιά μου και μετά να βγω να το πω”. Μπορεί τώρα να είναι ελεύθερος και ωραίος από εκεί και πέρα αν υπάρχει κάτι θα αποφασίσει αυτός πως και πότε θα το πει πρώτα στα παιδιά του. Μου είπε “και να έχω βγει με κάποια γυναίκα δεν σημαίνει πως είμαι έτοιμος να βγω και να πω είναι ο έρωτας στη ζωή μου. Άλλωστε με παρουσιάστρια έχω να βγω καιρό“. Να του ζητήσω συγγνώμη που τον αναστατώσαμε».

Έπειτα μίλησε η Τίνα Μεσσαροπούλου η οποία σχολίασε: «Πάντως σε καμία περίπτωση δεν είναι μια είδηση που γνωρίζω μόνο εγώ. Επίσης, όπως ο Γιάννης Στάνκογλου χώρισε και βγήκε να το πει τώρα… δεν σημαίνει ότι αφαιρεί κάτι από την είδηση. Θα βγει να μιλήσει όποτε θέλει ο ίδιος».

 

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Όσα της είπε ο Γιάννης Στάνκογλου

 

Όλες οι ειδήσεις

Έρωτας Φυγάς: Ενδοκαναλική κόντρα-Η άβολη στιγμή στο πρωινό Σου Σου-Τι είπε η Ελένη Τσολάκη

Οταν τα βραβεία MotoGP μπήκαν σε δεύτερη μοίρα όταν εμφανίστηκε η Aneta Mlcakova

Ράδιο Αρβύλα: Ανατροπή με τα επεισόδια-Τι ζητά ο Αντώνης Κανάκης