Πλούσιο σε σειρές θα είναι το πρόγραμμα της ΕΡΤ από τη νέα σεζόν. Η κρατική τηλεόραση, όπως έχει ήδη γίνει γνωστό, κρατάει την «Ηλέκτρα» και την «Παραλία» ενώ θα προστεθούν ακόμη η «Έρημη χώρα», «Το δίχτυ» του Μανούσου Μανουσάκη, το «Μαρία που έγινε Κάλλας», και «Το απαραίτητο φως» της Μιρέλλας Παπαοικονόμου.

Με έξι σειρές κλεισμένες η έκπληξη ήρθε από την ΕΡΤ η οποία αποφάσισε να εντάξει στο πρόγραμμά της και την κομεντί με τίτλο «Μαμά σε ειδική αποστολή».

Πρόκειται για διασκευή της σειράς «Undercover mom» που βασίζεται σε ιταλικό φορμάτ και τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Νίκος Ζαπατίνας.

Η σειρά,, αφηγείται την ιστορία μιας μητέρας δύο παιδιών που μένει χήρα πολύ νέα και δυσκολεύεται να βρει εργασία, καθώς οι περισσότερες αγγελίες ζητούν γυναίκες χωρίς υποχρεώσεις. Προκειμένου να πιάσει δουλειά σε ένα δικηγορικό γραφείο, αποφασίζει να κρύψει ότι είναι μητέρα, γεγονός που προκαλεί κωμικές καταστάσεις.

Την ίδια ώρα στην κρατική τηλεόραση βρίσκεται σε τελικό στάδιο συζητήσεων για μια καθημερινή σειρά, που προορίζεται να καλύψει το κενό στην prime time στις 21:00. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο τραπέζι έχουν πέσει πολλές προτάσεις, αλλά η επικρατέστερη έχει τίτλο «Αρχελάου 5», σε παραγωγή «Αργοναύτες». Η σειρά βασίζεται σε πρωτότυπο σενάριο και η υπόθεσή της θα αφορά τους ένοικους μιας πολυκατοικίας στην οποία ανοίγει στο ισόγειο ένα μπαράκι.

Όλες οι ειδήσεις

Τέλος από τον Σασμό, πάνε στο MEGA πασίγνωστοι πρωταγωνιστές

Το προξενιό της Ιουλίας: Στο τέλος όλοι οι ήρωες θα βγουν λαβωμένοι

Κοινωνικός Τουρισμός: Πότε ανοίγει η πλατφόρμα – Τα κριτήρια για τους 300.000 δικαιούχους