Το προξενιό της Ιουλίας βάζει συνέχεια εμπόδια στην ευτυχία των πρωταγωνιστών της. Όπως όλα δείχνουν μάλιστα το τέλος της σειράς του Alpha θα τους βρει όλους λαβωμένους, τον καθένα με διαφορετικό τρόπο.

Η πρωταγωνίστρια της σειράς, Ευγενία Ξυγκόρου, μίλησε στο TV σίριαλ και την Κωνσταντίνα Γαρνέλη για τα όσα θα δούμε μέχρι το φινάλε. Η νεαρή ηθοποιός μετά την «Αγάπη παράνομη» συνεχίζει δυναμικά την καριέρα της ως Ιουλία στη σειρά κλέβοντας τις εντυπώσεις.

Όπως αποκάλυψε η ίδια διάβασε το ομότιτλο βιβλίο του Γιώργου Πολίτη προκειμένου να μπει καλύτερα στο ρόλο. Για την ίδια το τελευταίο διάστημα η σειρά μοιάζει με μία άλλη από ότι ξεκίνησε καθώς άνοιξε ο ασκός του Αιόλου.

Η Ιουλία βλέπουμε πως περνάει δύσκολες στιγμές μετά τις αποκαλύψεις. Γιωργίκης και Χάδω την κακοποιούν ενώ η Στεφανία προσπαθεί να τη βοηθήσει. Ο Γιωργίκης της δείχνει πλέον το σκληρό του πρόσωπο και η Ιουλία προσπαθεί να γλιτώσει μαζί με την κόρη της.

Για τη συνέχεια δήλωσε πως η Ιουλία με τον Γρηγόρη σίγουρα θα ξαναβρεθούν και ανυπομονεί να δούμε τι θα γίνει. Όπως αποκάλυψε μάλιστα, το τέλος της σειράς δε θα είναι ευτυχισμένο. Όλοι οι ήρωες θα βγουν λαβωμένοι και απλά το θέμα είναι να υπάρξει και η  δικαίωση για κάποιους από αυτούς.

Το προξενιό της Ιουλίας: Δείτε το trailer από το επόμενο επεισόδιο

Όλες οι ειδήσεις

Τέλος από τον Σασμό, πάνε στο MEGA πασίγνωστοι πρωταγωνιστές

Ψυχοκόρες: Αυτό θα είναι το τέλος του Ιάκωβου

Το ναυάγιο επόμενα επεισόδια: Οι απειλές της Ευγενίας ξυπνούν τα δολοφονικά ένστικτα του Ιπποκράτη