Η Ελένη Μενεγάκη όπως έγινε γνωστό επιστρέφει στις 18 Σεπτεμβρίου με την εκπομπή «Ελένη». Ενώ λοιπόν όλα έδειχναν να κυλούν ομαλά μία πρόταση που δέχτηκε αγαπημένος της συνεργάτης έφτασε κοντά στο να φέρει τη μεγάλη ανατροπή.

Συγκεκριμένα και όπως αναφέρθηκε στο ρεπορτάζ της εκπομπής «Πάμε Δανάη», ο Σάββας Πούμπουρας δέχτηκε πρόταση από το Open και τη νέα εκπομπή της Ελένης Τσολάκης σε ένα πόστο έκπληξη!

Ο Σάββας Πούμπουρας είναι γνωστό πως ανεβάζει εδώ και καιρό στα σόσιαλ διάφορες συνταγές είτε για εύκολα και νόστιμα φαστ φουντ είτε για πιο υγιεινή διατροφή. Από το Open λοιπόν σκέφτηκαν να κινηθούν πιο εναλλακτικά για τη μαγειρική της εκπομπής και πρότειναν στον Σάββα να αναλάβει το μαγειρικό κομμάτι της.

Παρότι η πρόταση ήταν αρκετά δελεαστική, όπως όλα δείχνουν ο Πούμπουρας αρνήθηκε να αλλάξει κανάλι και να αναλάβει κάτι για στο οποίο δεν είναι επαγγελματίας.

Μάλιστα, πέρα από την αποκάλυψη για την πρόταση του Open, έγινε γνωστό πως και στην πρόταση συμμετοχής στο «I’m a celebrity, get me out of here» ο ίδιος ήταν αρνητικός. Έτσι, στο τέλος η Ελένη Μενεγάκη θα κρατήσει στην παρέα της τον αγαπημένο της Σάββα… 

Όλες οι ειδήσεις

Έρωτας φυγάς επόμενα επεισόδια: Ο Παύλος ετοιμάζεται να βάλει τέλος στον Ιάσονα

Σασμός: Εκεί κρύβει ο Αντρέας τον Λάζαρο μετά την δολοφονία του Νικηφόρου

Η γη της ελιάς: Μαχαιρώνουν την Ισμήνη – Η Αρετή στο νοσοκομείο