Πανικό αναμένεται να προκαλέσουν τα επόμενα επεισόδια του 3ου κύκλου της σειράς Σασμός που έχει καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό και αποτελεί τον βασιλιά στην τηλεθέαση της prime time.

Η σειρά του Alpha που ετοιμάζεται για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν με πυρετώδεις ρυθμούς, αναμένεται να είναι πιο συναρπαστική από ποτέ κάτι που θα αποδειχθεί από τα πρώτα κιόλας επεισόδια.

Σασμός: Εκεί κρύβει ο Αντρέας τον Λάζαρο μετά την δολοφονία του Νικηφόρου

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας θα βιώσει ο Σασμός, με τον Νικηφόρο να ρίχνει τίτλους τέλους και τον Αντρέα να έχει βάλει για τα καλά μπρος το σχέδιο εκδίκησης του.

Ο Νικηφόρος είναι ένα πρόσωπο που θα βρεθεί στο επίκεντρο των εξελίξεων και θα αποτελέσει ένα ακόμα θύμα της βεντέτας ανάμεσα στους Σταματάκηδες και τους Βρουλάκηδες.

Ένα ακόμα ψέμα στην Καλλιόπη θα πυροδοτήσει τις εξελίξεις, με τον Νικηφόρο να πέφτε νεκρός, βάφοντας ακόμη περισσότερο με αίμα τα χώματα της Κρήτης.

Ο πόνος και η θλίψη θα είναι βαριά στην Άνω Ποριά και κανείς δεν μπορεί να καταλάβει τι ήταν αυτό που οδήγησε τον Λάζαρο στο να του αφαιρέσει τη ζωή.

Η Αστυνομία θα ξεκινήσει ένα ανθρωποκυνηγητό προκειμένου να τον συλλάβει, όμως ο Λάζαρος θα βρει καταφύγει στον Αντρέα Βρουλάκη, που με μεγάλη ικανοποίηση σπέρνει τον πόνο στους Σταματάκηδες και δεν θα σταματήσει μέχρι να τους καταστρέψει.

Κάπως έτσι, κρύβει τον Λάζαρο στο βουνό, γεγονός που θα βγάλει τον Μαθιό έξω από τα ρούχα του, τη στιγμή που ο Παύλος προσπαθεί να τον ηρεμήσει.

Όλες οι ειδήσεις

Σασμός: Η Βασιλική τρέμει την Στέλλα

Η γη της ελιάς: Μαχαιρώνουν την Ισμήνη – Η Αρετή στο νοσοκομείο

Το προξενιό της Ιουλίας: 4 συγκλονιστικά videos που ξετυλίγουν την δραματική υπόθεση