Το GNTM 5, επιστρέφει με την Βίκυ Καγιά! Ο μεγαλύτερος διαγωνισμός μόδας, που έχει κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό, επιστρέφει τη νέα τηλεοπτική σεζόν δυναμικά στην οθόνη του Star, με νέες, ασύγκριτες προκλήσεις!

 

Η ανυπέρβλητη Βίκυ Καγιά, που βρίσκεται πάντα στην πρώτη γραμμή της μόδας, επιστρέφει με το μοναδικό της στυλ, την αέναη κομψότητα, την άνεση και την αμεσότητά της, σε μια σεζόν ολικής επαναφοράς σε όλα τα επίπεδα!
Αυτή τη χρονιά συμμετοχές και πολλές… ανατροπές μόνο από κορίτσια! Γιατί το GNTM 5 είναι αποκλειστικά μόνο για κορίτσια από 18 έως 88 ετών, για κορίτσια όλων των ηλικιών, που έχουν όνειρα και στόχους και θέλουν πολύ να κάνουν καριέρα στον χώρο της μόδας, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό!

Αν πιστεύεις ότι είσαι το επόμενο Greece’s Next Top Model, δήλωσε τώρα συμμετοχή στο https://gntm.star.gr/

Το GNTM 5 του Star αναζητά κορίτσια που διαθέτουν έντονη προσωπικότητα, χαρακτήρα, στυλ, φυσική ομορφιά, που δεν εξασθενεί ποτέ και διάθεση να εξελιχθούν.

Η κατάκτηση του τίτλου του Greece’s Next Top Model δεν θα είναι εύκολη υπόθεση αλλά θα είναι σίγουρα συγκλονιστική!

Θέλεις να είσαι στην κορυφή;

Θέλεις να γίνεις Νο 1;

Θέλεις να ζήσεις την ανεπανάληπτη εμπειρία του GNTM 5;

Το κανάλι της Κ. Κηφισιάς είχε καταστήσει σαφές στην παρουσιάστρια ότι «την θέλει πίσω» στο ριάλιτι μοντέλων. Να θυμίσουμε ότι η Καγιά απουσίασε έναν χρόνο για να αναλάβει το «Dancing with the stars». Ωστόσο αρχικά το πρώην μοντέλο και νυν παρουσιάστρια στην αρχή αρνήθηκε. Προφανώς όμως υπήρξε αλλαγή σχεδίων! Το Star θα ικανοποιήσει το αίτημα της παρουσιάστριας που ζήτησε να υπάρξει διακοπή των γυρισμάτων του «GNTM» το καλοκαίρι, ώστε να έχει ελεύθερο χρόνο με την οικογένειά της και το κενό αυτό να συμπέσει με το αντίστοιχο της έτερης εκπομπής που παρουσιάζει, το «Shopping Star».