Δυστυχώς το διαζύγιο φάνηκε να είναι η μόνη λύση για το ζευγάρι. Ο δημοσιογράφος Πέτρος Κουσουλός είναι και επίσημα χωρισμένος με την Όλγα Ζαριφοπούλου με την οποία αποφάσισαν να πάρουν χωριστούς δρόμους.

Το ζευγάρι φάνηκε να έχει απομακρυνθεί το τελευταίο διάστημα ενώ οι υπογραφές για τον επίσημο χωρισμό έπεσαν τον περασμένο Ιούνιο.

Ο Πέτρος Κουσουλός που εργάζεται στο Star, δε φαίνεται να είχε κρύψει το γεγονός αφού όπως είπε η παρουσιάστρια του Happy Day, Σταματίνα Τσιμτσιλή, όλοι γνώριζαν την είδηση.

Κουσουλός

Κουσουλός

«Εγώ τυχαίνει να κάνω παρέα μαζί τους. Το θέμα είναι ότι ήταν ένα ζευγάρι που ήταν λίγα χρόνια μαζί και είχαν έναν θυελλώδη έρωτα. Σκεφτείτε ότι ήταν 4 μήνες μαζί όταν έμεινε έγκυος η Όλγα στην Ειρηνούλα. Ήταν ένα πολύ όμορφο ζευγάρι και παρά τα όσα έγιναν έθεσαν ως προτεραιότητα τα παιδιά τους» είπε η παρουσιάστρια του ALPHA.

«Το διαζύγιο το έχουν υπογράψει πριν από τις καλοκαιρινές τους διακοπές, τον Ιούνιο. Ήδη έχουν μετακομίσει τα κορίτσια με την Όλγα σε ένα άλλο σπίτι. Εγώ έτυχε και μίλησα με την Όλγα και πήρα το οκ για να το συζητήσουμε κι εμείς» τόνισε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Ο γνωστός δημοσιογράφος και εκδότης της εφημερίδας «Μπαμ»  και η σχεδιάστρια κοσμημάτων έμεναν μαζί με τις δύο κόρες του στο ανακαινισμένο πατρικό του σπίτι στο Ντράφι.

Το ζευγάρι είχε εμφανιστεί μαζί για τελευταία φορά τον περασμένο Απρίλη στο μαγαζί που εμφανιζόταν η Άννα Βίσση, στο Hotel Ερμού.Όλες οι ειδήσεις

Έλλη Κοκκίνου: Έλεος! Κάποιος να την αλείψει με λάδι

Τηλεθέαση: Σαρώνει η ΕΡΤ με το Eurobasket – Μάχη χωρίς «καθαρούς» νικητές στην πρωινή ζώνη

Βασίλισσα Ελισάβετ: Ο Χάρι άργησε-Δεν την πρόλαβε ζωντανή!