Θες να σου πει χρόνια πολλά ο Τρύφωνας Σαμαράς; Αυτό θα σου κοστίσει μόλις 25 ευρουλάκια μέσα από το Stargram.gr! Μπορεί να σας φαίνεται αστείο αλλά αν κανένα πιτσιρίκι που έχει τρέλα με κάποιον διάσημο, τυχαία αναφέρουμε τον Νίκο Κοκλώνη, θα πρέπει να σκάσετε ένα πενηνταρικάκι για να σας κοπεί το γέλιο και μαζί και το… αίμα!

Τι είναι όμως το stargram και πώς λειτουργεί;

Πρόκειται λοιπόν για μία πλατφόρμα που στέλνει προσωποποιημένες ευχές! Με ποιον τρόπο;

Η συγκεκριμένη πλατφόρμα stargram σου δίνει τη δυνατότητα να επιλέξεις τον αγαπημένο σου star, να του ζητήσεις τι θέλεις να πει και να στείλεις εύκολα και γρήγορα το μήνυμα ή την ευχή σου. Αυτό μπορείς να το κάνεις από όπου κι αν βρίσκεσαι και όπου επιθυμείς!

Το Stargram είναι εδώ και για πρώτη φορά σου δίνει τη δυνατότητα να διαλέξεις ανάμεσα σε ξεχωριστές προσωπικότητες της ελληνικής showbiz. Ποιος θες να μεταδώσει το δικό σου μήνυμα στα αγαπημένα σου πρόσωπα;

Η διαδικασία είναι απλή. Μέσα σε 7 μόλις ημέρες ο star, που έχεις ορίσει, θα σε βοηθήσει να μεταφέρεις τις ευχές σου, όποια και αν είναι η περίσταση, ξαφνιάζοντας τον παραλήπτη που θα λάβει το video.

Πως λειτουργεί το Stargram; Τα βήματα είναι απλά.

 

Μπαίνεις στην πλατφόρμα

Διαλέγεις τον star και καταγράφεις το μήνυμα ευχή που θέλεις.

O star ετοιμάζει το βίντεό σου όπως το θες!

Το βίντεο στέλνεται σε σένα και εσύ μοιράζεσαι τη χαρά με όποιον επιθυμείς!

Σου δίνουμε και ορισμένες επιλογές για να έχεις να… διαλέξεις ανάμεσα στους Ντορέττα Παπαδημητρίου, Μαρία Σολωμού, Ναταλία Γερμανού,  Θοδωρής Παπαλουκάς και πολλοί ακόμη!