Ο Νίκος Κοκλώνης ήταν καλεσμένος σήμερα στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά Καλό Μεσημεράκι στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.

Την ξεχωριστή αυτή μέρα θέλησε να πει με ποιες παρουσιάστριες είναι πιο κοντά και τον στηρίζουν.

Ο ισχυρός άνδρας των media, παραγωγός και παρουσιαστής Νίκος Κοκλώνης βγήκε μέσα από μια καρδιά! Επίσης δεν αρνήθηκε να απαντήσει σε καμία από τις ερωτήσεις του παρουσιαστή. Ωστόσο κάποια στιγμή ήρθε μία δύσκολη ερώτηση που ήθελε από ώρα να του κάνει ο παρουσιαστής.

«Ποια είναι η πιο αγαπημένη σου εκπομπή αυτή τη στιγμή, από αυτές που κάνεις παραγωγή;». Αυτό ρώτησε ο Νίκος Μουτσινάς γελώντας.

 

«Η Κατερίνα Καινούργιου είναι και φίλη μου, οπότε δεν θα μπορούσα να μην το πω. Την Κατερίνα Καινούργιου και την Σίσσυ Χρηστίδου τις ξεχωρίζω απ’ όλες. Γιατί ήρθαν μαζί μου από το OPEN, δεν με πούλησαν, ενώ είχαν άλλες επιλογές», απάντησε ευθέως ο Νίκος Κοκλώνης.

Επίσης εξομολογήθηκε ότι δεν ήθελε να κάνει το J2US αλλά το Dancing with The Stars.

Νίκος Κοκλώνης: Ποια εκπομπή ήθελε να παρουσιάζει;

Ο Νίκος Μουτσινάς ρώτησε τον Νίκο Κοκλώνη στο Καλό Μεσημεράκι ποιο από τα προγράμματα που παίζονται αυτή τη στιγμή στην τηλεόραση θα ήθελε να είχε την παραγωγή και ποιο να παρουσίαζε.

Αρχικά, ο παραγωγός αποκάλυψε ότι θα ήθελε να είχε την παραγωγή του Μουτσινά. «Επειδή είσαι τρελός κι εγώ είμαι τρελός, θα κάναμε ό,τι κουλό υπάρχει, παραγωγικό».

Έπειτα βέβαια συμπλήρωσε ότι κάτι τέτοιο δε θα λειτουργούσε, αφού πρέπει κάποιος να βάλει φρένο στην τρέλα.
Στη συνέχεια τόνισε ότι δεν πιστεύει ότι του πάει κάτι άλλο πέρα από το J2US. Επίσης εξομολογήθηκε ότι έχει τρομοκρατηθεί με αυτό το καινούργιο που ετοιμάζει. «Δεν ξέρω καλά αν θα τα καταφέρω, όπως το Just», είπε μεταξύ άλλων, ενώ ο Νίκος Μουτσινάς “φανέρωσε” ότι ο παραγωγός ετοιμάζει παρτάρα…

Στο τέλος ο παρουσιαστής επεσήμανε ότι όταν ήταν ακόμη στο OPEN ήθελε να κάνει το Dancing αντί για το J2US. «Όταν μου είπε ο Νίκος ο Κάλλης, που ήταν διευθυντής προγράμματος τότε, να κάνω το Just, του είχα πει “α δεν μ’αρέσει, μ’αρέσει το Dancing”».